AKTUELNO

Šokirala pratioce!

Dušica Jakovljević, voditeljka najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", navikla je da iznenađuje javnost kako svojim izjavama, tako i jedinstvenim stilom koji neguje godinama. Sa njom nikada nije dosadno, a kada se na socijalnoj platformi Instagram pohvalila novim članom porodice, mnogi su bili iznenađeni.

Naime, Dušica je kupila guštera!

Zdravo ljudi, ja sam Dušin novi član porodice. Još nemam ime, valjda ću ga dobiti ovih dana. U stvari, Dušica me je kupila Ogiju za rođendan i Ogi nije mogao da veruje kada me je ugledao. Dušica se odmah zaljubila i kaže da joj se slažem uz lak za nokte. Anđela je htela da kupi i zmiju, čak i nekog drugog guštera, ali je onda videla da imam grbicu na leđima, pa se rasplakala da me niko neće hteti i onda je htela samo mene! I sada, dok se svi čude i pitaju koja je moja funkcija, jer ne lajem, ne mašem repom, gade se jer jedem crve koji se pretvaraju u bube, Dušica me još više voli! Tako ona štiti sve oko sebe i ne da na svoje... Mislim da sam u pravim rukama, bukvalno! Ljubi vas Dušin bezimeni gušter - napisala je voditeljka, dok su se ispod fotografije ređali komentari, a mnogi su čak i davali predloge za ime.
View this post on Instagram

Zdravo, ljudi, ja sam Dushin novi clan porodice. Jos nemam ime, valjda cu dobiti ovih dana. Ustvari, Dusica me je kupila Ogiju za rodjendan i Ogi nije mogao da veruje kad me je ugledao. Dusica se odmah zaljubila i kaze da joj se slazem uz lak za nokte koji joj je stavila Gaga u @salon_lepote_mademoiselle (zensko, sta ces)! Andjela je htela da kupi i zmiju, cak i nekog drugog gustera, ali je onda videla da imam grbicu na ledjima, pa se rasplakala da me niko nece hteti i onda je htela samo mene! I sada, dok se svi cude i pitaju se koja je moja funkcija, jer ne lajem, ne masem repom, gade se jer jedem crve koji se pretvaraju u bube, Dusica me jos vise voli! Tako ona stiti sve oko sebe i ne da na svoje... Mislim da sam u pravim rukama - bukvalno! Ljubi Vas Dushin bezimeni guster!

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

Autor: N. V.

#Dušica Jakovljević

#gušter

'