AKTUELNO

Nije joj lako!

Indira Aradinović Indi je ponovo bila u epicentru pucnjave. Naime, dok je s prijateljima bila u jednom zemunskom restoranu, nepoznati muškarac izvadio je pištolj i zapucao u vazduh.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pevačica je prošle godine pevala na slavlju u Raški, gde je jedan od gostiju pred njom ispalio nekoliko metaka, zbog čega je Indi s bine pobegla glavom bez obzira.

Taj video je bio hit na društvenim mrežama, a identična situacija se ponovila prošle nedelje u Zemunu. Indi je s prijateljima došla u lokal i sve je bilo u najboljem redu. Ništa nije ukazivalo na to da će nastati haos. Muzika je svirala, ljudi su bili opušteni i veseli. U jednom trenutku, s prvim taktovima jedne melodije, čoveka koji je sedeo u neposrednoj blizini Aradinovićeve, pogodila je pesma, pa je odmah krenuo da se veseli. I to ništa ne bi bilo čudno, da iz torbe sa stola nije izvadio pištolj. Kada je Indi ugledala oružje, odmah je skočila sa stolice i uputila se ka izlazu. Međutim, on se nije obazirao na to što su se žene uplašile, nego je otvorio vrata i počeo da puca. U vazduh je ispalio sedam metaka. Indi se toliko uplašila da je napustila lokal.

Foto: Andrej Nihil

Prema rečima izvora koji se našao na licu mesta, nju je to podsetilo na taj njen nastup, na kom se pucalo i nije želela da rizikuje, ukoliko bi došlo do većeg haosa.

Pevačica nije želela da ulazi u detalje, ali je potvrdila saznanja.

Trenutno sam u fazi snimanja novog spota. Pištolji su nekada realnost u našem životu. Ne bih to više komentarisala jer nisam neko ko voli oružje - rekla je Indi.

Autor: Pink.rs

#Indira Aradinović Indi

'