AKTUELNO

Biće haos!

Zorica Marković pričala je nakon buđenja sa Erminom Pašović o Gagiju Đoganiju, a zatim je otišla do crvene sofe u dnevnoj sobi kako bi o svemu pričala i sa ovim zadrugarom. Inače, Gagi se razočarao u Erminu kada je čuo da je od Drveta tražila da dobije tajni zadatak da smuva Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je kao da si ti ljubomoran, pa kao nikad bolje i konkretnije nisi reagovao. Sada te razumem zašto si se iznerivrao, pogrešna je slika. Ona mi je pričala napolju i da si joj rekao da postoji emocija i napolju, ti si priznao njoj u fazonu. I kaže mi da ti je rekla da nema emocije i da ti je to rekla - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ja sam ljubomoran, ja hoću da budem sa njom, ja hoću da je poljubim... Šta više? Hoćeš ga je postavim na svoje mesto? Kako da shvatim kada je ona neiskrena... Meni je zbog mojih, verovatno su u fazonu: "Gagi, šta će ti ovo, goni je u p*čku lePu materinu"... A šta joj to znači? Poljubla me na parkingu i rekla sada smo jedan, jedan. Kao ja sam sada sa devojkom, a nisam joj rekao da imam devojku, a ona sa Banetom, a nije mi rekla da je sa Banetom. Ona je umislila da je bitan faktor u celoj ovoj priči, daj Zorice ne zaj*bavaj me. Ja sam ispunjen i šta će mi jedna Ermina? - govorio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

A bila je fan Lunin, pa fan Markov i sad hoće da se druži sa vama... Pa ne treba ti. Bezveze - dodala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'