AKTUELNO

Haos!

Marko Đedović bio je prvi gost današnjeg izdanja radio-emisije "Sedi dole" kod Stefana Miloševića Pande i Stefana Kandića. Ovom prilikom u studio je u jednom momentu uleto Mensur Ajdarpašić, a posle nekoliko minuta i Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak je Janjuš bliži. Mensur se unosi tu, ali to Mini nije bitno. Biće zanimljivo svakako, samo da nije dosadno. Nešto se tu dešava. Nešto tu nije okej. Jutros je Janjuš ušao u toalet i rekao kao da mu deluje da je Mensur malo ljubomorna na njega. Rekli su da je poruka dobro sakrivena, a poruka je odjednom nestala - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Đeodoviću da ti objasnim. Ti ne znaš šta sam ja video, ali ti nemaš prava da tvrdiš da je to glupost. Ta priča što pričate da sam ja ljubomoran na Janjuša, mene boli k*rac - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava ovde? Daj da raspravimo šta se dešava. Ne daj Bože da pomišljaš da sam ja nešto imao sa Minom. To nema veze sa vezom. Možda je Mensur mislio da sam se ja dopisivao sa Minom... Meni je smešno o tome da pričam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam to! Mene pismo ne interesuje - nastavio je Mensur.
Kunem ti se u Borisa (brata), ja sam htela da odnesem pismo, ali je nestalo iz jakne - govorila je Mina, Mići u pabu tokom ove situacije.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'