AKTUELNO

Nikad joj neće ovo oprostiti!

Nakon što je čuo da su zadrugari primetili da je Mina Vrbaški bila bolja prema Vladimiru Tomoviću nego prema njemu, Mensur Ajdarpašić nije mogao više to da izdrži, pa je odlučio da se obračuna sa zadrugarkom budući da mu smeta Minino ophođenje prema izbačenom zadrugaru, ali i druženje sa Zoricom Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta hoćeš više od mene? Makni se! Nema tu, priznaj druže, čula si šta su ti rekli prijatelji! Ti pokazuješ kroz svoje ponašanje, ni da me zagrliš, ni da me poljubiš, da osetim ja. I ja pored svega toga dođem i grlim te. Čovek te varao, a ti si ustajala i pričala da ga voliš najviše na svetu. Ti si ga poštovala više nego mene sada! Sada nisi u tom odnosu, niti me interesuje, prošlost jeste, ali opet si grizla, ti sada uopšte ne grizeš, to je moje mišljenje. Evo, Bora ti to kaže. Mučiš sebe, to prvo, kako to drugi ljudi vide? Samo mi to objasni! Neko komentariše kako njemu odgovara, a neko kako jeste - odbrusio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo završili - odbrusila je Mina.
Pa eto, mi smo završili! Objasni mi zašto radiš stvari koje ne volim? Što foliraš da ti je žao? Ja kada se raspravljam, ja stojim tu. Ona tebe kupi tu i dođete i pričate, a sutra će opet da ti priča kako ti ja ne trebam - upozoravao je Mensur Minu na Zoricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'