AKTUELNO

Preminula je od opake bolesti.

Pevačica Dušica Grabović, koju je javnost imala priliku da bliže upozna kao učesnicu rijaitija "Farma", ni posle 13 godina ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je majka napustila zauvek. Mart je jedan od najtužnijih meseci za nju.

Dušica i njen brat blizanac Duško ostali su rano bez majke, a pevačica gubitak nikad nije prebolela. O tome je često pričala tokom sedme sezone "Farme", a kada je napustila rijaliti snimila je i pesmu posvećenu majci ''Anđele lepi''.

Foto: Printscreen YouTube/IDJVideos.TV

Ona se sada na društvenoj mreži Instagram potresnom porukom obratila svojoj pokojnoj majci, koja je preminula na današnji dan nakon borbe sa opakom bolešću, a ovim rečima Dušica je rasplakala svoje pratioce.

- 1. mart... Najtužniji dan u mom životu... Dan kada si mi preminula na rukama. Prošlo je 13 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama... Sve bih dala za još jedan dan da ti kažem koliko sam sama... Ne postoji vreme koje nosi zaborav... Svakog dana si u mojim mislima, u mojim sećanjima i večno u mom srcu... Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života... Ljubav je prevelika, bol preteška, a tuga za tobom večna... Nedostajes mi anđele moj. Volim te mama - napisala je Dušica Grabović.

Autor: Pink.rs

#Dušica Grabović

'