AKTUELNO

Pevačica nije štedela reči.

Ovo nedeljno popodne rezervisano je za vašu omiljenu emisiju "Premijera - Vikend Specijal" i voditeljski par Tijana Prica i Ognjen Nestorović. Kao što ste navikli, premijerna kamera isprati svaki aktuelni događaj u zemlji i regionu, a ovog puta pred premijernim kamerama govorila je Kristina Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Obišla sam celu Ameriku. Dug period od dva meseca. Nažalost, nijednu poznatu ličnost nisam videla. Jesam se zaljubila, ovako preko ekrana. Ali nažalost ovako uživo nisam. Sama sam i dalje, a verovatno neću moći to da sakrijem od vas medija - rekla je Kija Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinar emisije "Premijera Vikend Specijal" Nemanja Vujičić pitao je pevačicu o nedavnom susretu sa bivšom durgaricom Anom Korać koji se desio na ''Zadrugoviziji'':

Nije bilo ni vreme ni mesto. A taj njen "nepogled" je rekao sve. Nije smela ni da me pogleda. Stvarno je ogavno šta je uradila nedelju dana nakon što smo izašli.

Pobednica prve sezone "Zadruge" otkrila je i svoje favorite iz ove sezone rijalitija:

Ja volim Mariju kad nagazi Miljanu. Miljana me dosta razočarala u ovoj sezoni nekim svojim postupcima. Ume ona da bude super, ali Marija mi je super. Mensur mi je super, Iva, Stefan naravno, Lepi Mića - rekla je Kija u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'', a onda se osvrnula na odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića, prema kojima je otvoreno tokom ''Zadrugovizije'' pokazala negativan stav i netrpeljivost.

Foto: TV Pink Printscreen

Kojih ljubavi koje neće opstati? Ajde da ne dajemo prostora tim ljudima koji rade ogavne stvari, udata i oženjen - glasilo je Kristinino mišljenje o Edu i Dragani.

Autor: J.V.

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

'