AKTUELNO

Večeras je održan nacionalni izbor za srpskog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji na kojoj će nas predstavljati atraktivne devojke iz grupe "Hurricane"!

Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić predstavile su se brzom pesmom "Hasta La Vista", a svojom interpretacijom i čitavim performansom - zahtevnom koreografijom i kostimima oduševile su kako publiku, tako i članove stručnog žirija. I glasači i naši istaknuti autori iz sveta muzike vodili su se ove godine istom mišlju, te su najveći broj bodova dodelile grupi "Hurricane", koja je na nacionalnom izboru za srpskog predstavnika odnela ubedljivu pobedu!

Njih tri će na ovogodišnjoj Evroviziji, koja se održava od 12. do 16. maja u Roterdamu, stupiti u drugoj polufinalnoj večeri kada će, osim Srbije, svoje pesme predstaviti i Slovenija i Severna Makedonija, dok će Hrvatska nastupiti u prvom polufinalu.

Podsetimo, Sanja Vučić već ima evrovizijskog iskustva - Srbiju je predstavljala 2016. godine pesmom " Goodbye (Shelter)", dok je Ksenija imala priliku da na scenu Evrovizije kroči godinu dana ranije, zajedno sa ocem Nenadom Kneževićem Knezom, kojem je bila prateći vokal.

Pogledajte zvanični spot za pesmu kojom ćemo se ove godine predstaviti na najvećem muzičkom festivalu:

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane

'