AKTUELNO

Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković zajedno igraju u novom filmu "Hotel Beograd", koji će publika premijerno videti 10. marta, a jednu od scena iz filma glumac je opisao zanimljivim komentarom.

Na snimanju je, po svemu sudeći, vladala sjajna atmosfera, a posebno mu je bilo zanimljivo snimati scene s Jelisavetom, sa kojom prvi put deli kadar na velikom platnu.

- Jelisaveta i ja se nikad nismo sreli na filmu. Ovo je jedan redak idiotluk i to što nosim suknjicu je podnošljivo jer je i ona potpuni moron u ovom filmu - napisao je Biković uz emotikone koji "plaču" od smeha.

View this post on Instagram

Это моя давняя подруга - @jagodenamagli, я с ней учился и я ее очень люблю. Она замужем за известным баскетболистом, экс-игроком клуба ЦСКА. До этого мы никогда не снимались вместе, и я очень рад, что именно в «Отеле Белград» мы встретились с ней на одной съемочной площадке. Что получилось, вы сможете посмотреть уже сегодня. Первая премьера начнется в Питере через несколько часов. Мы с Лизой часто вместе дурачимся, так было и на съемках. Поэтому мне не было некомфортно, что я был в юбке, ведь мы это делали вместе с ней, играли в комедию 😂 Jelisaveta i ja se nikad nismo sreli na filmu. Ovo je jedan redak idiotluk, i to što nosim suknjicu je podnošljivo, jer je i ona potpuni moron u ovom filmu 😂 ✊🏻 #milosbikovic #отельбелград #hotelbeograd #скоропремьера

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Autor: D. T.

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Biković

'