AKTUELNO

Folk pevačica otkrila je neke detalje o svom odnosu sa pokojnom zvezdom devedesetih.

Iako će se sutra navršiti sedam godina od tragične smrti popularne pevačice Ksenije Pajčin, njene kolege je nisu zaboravile.

Foto: Printscreen Youtube

U decembru prošle godine, organizovano je memorijalno veče pod nazivom "Ksenija je tu", kada je veoma emotivnu poruku poslala i jedna od najpopularnijih folk pevačica, Dragana Mirković.

- Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja i  pomalo nemirna. Gde god se pojavila, bilo je nemoguće da ostane neprimećena. Imala sam ponekad utisak da joj je to veoma smetalo. Kada smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna jer je pronašla mir u sebi. Kad je gostovala kod mene na televiziji, rekla je voditelju da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta - rekla je Dragana prošle godine u video-poruci.

Foto: Printscreen Youtube

Dragani je Ksenija ostala u najlepšem sećanju, a i pokojna pevačica je imala najbolje mišljenje o njoj.

- Moram da priznam da sam se posle te poruke raspalakala, zato sam tako naglo i prekinula video. Mnogo je teško sećati se jedne tako divne, mlade osobe. Ona je govorila svima onima koji mi nisu bili naklonjeni, da ne moraju da me vole, ali da treba da me poštuju. To je bio još jedan dokaz njene ljudskosti - ispričala je pevačica u emisiji "EKSKLUZIVno".

Foto: Printscreen Youtube

Osim što se pojavila u Draganinom spotu za pesmu "Zumbuli", Ksenija je bila deo plesne grupe koja je pevačicu pratila na turnejama, zbog čega je imala priliku da je bolje upozna.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, Draganu i dalje kopka šta je Ksenija imala tako bitno da joj kaže pre smrti.

- Moraću da pokušam da dođem do njenog najboljeg druga, koji je tog dana bio sa njom na televiziji, i da saznam. Strašno me to kopka, interesuje jer nije delovalo kao da je u pitanju nešto što nije bitno - rekla je za kraj Dragana.

Foto: Printscreen Youtube

Autor: M. Đ.

#Dragana Mirković

#EKSKLUZIVno

#Ksenija Pajčin

'