AKTUELNO

Popularnoj TV voditeljki mart je počeo na najlepši mogući način.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin in" Sanja Marinković proslavila je juče svoj 46. rođendan, što je bio sjajan povod da joj najbliži članovi porodice, dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici prirede rođendanska iznenađenja koja će još dugo prepričavati!

View this post on Instagram

Mala je ova stranica za sve moje zelje, snove i planove ali su iznanedjenje koje su mi tacno u ponoc priredili moji prijatelja (oni od kojih sam se najmanje nadala) ,poruke koje sam dobila za dvadeset cetiri sata na dan mog rodjendana , gestovi i paznja su zaista najlepse opisali sve ono sto je moja mera srece, ljubavi i ocekivanja 💜 Trudicu se da ne izneverim sebe i sa godinama sve cesce citiram stihove pesme Desanke Maksimovic “Nemam vise vremena” ❤️ Ali cu uprkos novim iskustvima i iskusenjima zauvek ostati zena koja suvise voli 💖 , jer ne umem da radim stvari na tudj nacin 😇 Nepopravljiva 😉 #birthdaygirl👑 #birthdaysurprise #birthday #midnight #party #home #friends #family #forever #love #mnogisundostajali #love #happy #enjoy #smile #cake #relax #flowerparty🌸 #mojamerasrece #merasrece #zenekojesuvisevole

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Sanja je najpre oduvala svećice u jednom prestoničkom restoranu, gde je dočekala rođendan, a slavlje je potom usledilo i kod kuće. Iako je mislila da je završila s duvanjem svećica, prevarila se - danas su je iznenadili i najbliži saradnici sa Pinka, sa kojima godinama realizuje emisiju "Magazin in", koji su je u montaži dočekali sa poklonom, balonima, tortom i svećicama, što je raznežilo voditeljku.

Foto: Instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Lepe trenutke podelila je s pratiocima na Instagramu, gde je ispisala emotivnu poruku.

Mala je ova stranica za sve moje želje, snove i planove, ali su iznenađenje koje su mi tačno u ponoć priredili moji prijatelji (oni od kojih sam se najmanje nadala), poruke koje sam dobila za dvadeset četiri sata na dan mog rođendana, gestovi i pažnja su zaista najlepše opisali sve ono što je moja mera sreće, ljubavi i očekivanja! Trudiću se da ne izneverim sebe i sa godinama sve češće citiram stihove pesme Desanke Maksimovic “Nemam više vremena”. Ali ću uprkos novim iskustvima i iskušenjima zauvek ostati žena koja suviše voli, jer ne umem da radim stvari na tuđ način... Nepopravljiva - napisala je voditeljka.

Autor: D.T.

#Magazin In

#Rođendan

#Sanja Marinković

#voditeljka

'