AKTUELNO

Pevačica je otkrila kakve je probleme imala tokom karijere.

Milica Todorović se u emisiji "Rada sam", Rade Radenović, prisetila svojih početaka, saradnje sa Emirom Kusturicom i brojnih ponuda stranih producenata da snimi album.

Ona je objasnila da je i putovala mnogo, ali da joj se slava dogodila u trenucima kada je bila previše mlada, zbog čega je imala problem.

- Pojavio mi se strah od zatvorenog prostora. Ali sam išla kod psihoteraoeuta, divna jedna žena, mnogo mi je pomogla. A u Srbiji ljudi kad čuju reč psihoterapeut, čuju samo "psiho" i ti si odmah lud. Psihoterapija je jedna divna stvar. Svima nama muzičarima je to preko potrebno, jer samo mi znamo sa čim se suočavamo - iskreno je govorila Milica.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica je priznala i da joj je podrška partnera mnogo značila da se izborim sa ovim strahom.

- Mnogo mi znači ljubav. Namestilo se tako da sam išla iz veze u vezu. Moj sadašnji partner je jedan divan momak, ne uklapa se u prototip Balkanca. To me je osvojilo, taj njegov stav, on je prepametan čovek, reditelj, uopšte nije iz mog sveta. Velika mi je podrška. Čak iako ne sluša ovu vrstu muzike, on sedne i sasluša sa mnom sve pesme i demo snimke koje dobijem. On je veliki car, moraš da ga upoznaš - rekla je kroz osmeh Milica i dodala:

Foto: Printscreen Youtube

- Kad je naša ljubav izašla u javnost, njemu je to bilo neprihvatljivo. Nije voleo da vidi svoje lice u novinama, na televiziji, jednostavno, nije iz tog sveta.

Autor: M. Đ.

#Milica Todorović

#Rada Radenović

#Rada sam

'