AKTUELNO

Žestoko na samom početku.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Nakon što je voditelj Milan Milošević došao u Belu kuću emisija je zvanično mogla da počne, a prvo pitanje stiglo je za Lunu Đogani, a ono je glasilo: "Je l' realno da nemaš nimalo ponosa pa si brže-bolje otrčala kod Marka u krevet?".

Foto: TV Pink Printscreen

To nema veze sa ponosom, nisam ja njemu utrčala u krevet nego on meni. Ja sam znala da ćemo se pomiriti kad sam ušla ovde. Nisam planirala tako brzo, htela sam da tvrdim pazar, da glumim r*bu i šta već, ali s obzirom na to da smo mi imali vezu napolju, pa je bilo bespotrebno... Bila bih još veći folirant, tako da bi me tek tad svi napadali i osuđivali. Ja ovde ne ostajem pet dana da bih mogla da glumim nešto, biću ovde, samo sam sebi olakšala i njemu isto. Ja sam ušla jako ljuta i besna zbog cele situacije i svega, ali ne znam šta se to tako strašno desilo. Mnoge stvari ljudi kada su u braku, vezi, zaborave i prelaze preko groznih stvari kad sve vole. Niko nikog nije udario, prevario, niti je on bio sa nekim ovde, naravno bile su neke stvari koje su mi smetale, mene je to zabolelao. Mogla sam da uđem i da budem glumica, kučka, da budem nešto što nisam... Ja sam poslušala svoj osećaj, da sam ostala drčna i bezobrazna to ne bih bila ja. Ja sam se promenila, ali se moje emocije nisu promenile. Da nije vredno, ne bi ni došlo do svega ovoga. Ima nekih stvari koje vi ne znate - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga ona tako i prolazi, pokazala je da nema dostojanstvo. Toliko se videlo, malo da si zakasnila, Jelena i on bi se smuvali. Ti si ušla ovde da ga otrgneš od nje. Što nisi sačekala? Nego si brzo utrčala. Tvoje ponašanje dovodi do toga da se muškarci tako ponašaju prema tebi. Prelaziš preko svega, nije bitno ko je kod koga došao u krevet, odmah si se pomirila sa njim. On će uvek isto da ti uradi. Sumnjam da je i napolju radio slične stvari - navela je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima jedna pesma: "Kad ponos dođe po svoje, tu ljubav više ne stanuje". I ja sam više puta prešao preko ponosa da bismo sačuvali to što imamo. Ja sam joj prvi prišao, video sam malo i bezobrazluk i ironiju. Hteo sam sve da znam. Ne mislim da se ponizila, normalno se ponašala. Bila je malo bezobrazna, bio sam i ja, dok nismo malo otoplili, najbitnije je ono što imamo sada - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne znamo šta se desilo napolju, gledaoci verovatno bolje od svih nas to znaju. Informacije koje smo mi dobijali su bile da su se oni razišli jer su se ohladili. Luna je ušla za Novu godinu, delovala je hladno. Mi ovo možemo samo površno posmatrati. Marko je rekao da ima emocije prema njoj. Oni su se sada pomirili, ja verujem da imaju emocije - naveo je Marko Đedović.
Luna je stvarno posebna priča, kao da ne mogu da prekinem, nema šanse i to je to. Luna je jedno, sve te devojke su drugo, nažalost. Nju stavljam ispred svih i više puta sam rekao da nju najviše volim od svih devojaka - zaključio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'