AKTUELNO

Istina izašla na videlo.

Prvi klip prikazan u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je ljubavni snimak Jelene Pešić i Marka Miljkovića, zbog čega je Luna Đogani bila veoma besna i neraspoložena.

Nakon Đoganijeve, sve je prokomentarisao i Miljković, koji je objasnio da bi se možda i smuvao sa nekom drugom devojkom da Luna nije ušla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pokazala dozu ljubomore, kada je ušla ovde pokazala je dozu ljubomore i bila je bezobrazna, to je normalno. Posle par dana je bila sasvim ok jer je videla da među nama ništa ne postoji. Nije mi bila namera da Lunu povredim, mi smo se družili, pretpostavio sam da će nešto krenuti u pogrešnom smeru. Nismo se preterano zbližavali, nismo prešli granicu... Šta je trebalo, da se nabijem u neku rupu i da ne pričam ni sa jednom devojkom. Gleda se osmeh, kako se ponašam, šta radim. Ja sam joj rekao: "Nemoj da mi zameraš pričanje i druženja sa ženskim osobama. Nemoj da vileniš napolju zbog obične komunikacije". Taj ples se desio jer je bila tuča, ona je bila uznemirena, drugarica mi je, hteo sam da je smirim. Ne kajem se, nema razloga da se kajem. Glupo mi je malo zbog nje, krivo mi je, ispada paćenica koja juri za mnom, to je katastrofa. Moram da je pustim da se sama izbori sa tim, da ne bude da ja ulećem za nju, da ne ispadne sad da se ona meni dopada, jer ja emocije prema Luni nikad nisam izgubio. Ja ne želim da Jelena ispada kao paćenica. Imali smo Luna i ja dogovor pre nego što sam ušao. Ona je u nekoliko rečenica meni dokazala, šta bude biće i ja sam se tako ponašao. Ne mogu da garantujem da ne bih bio ni sa jednim. Slobodan sam muškarac i tako sam se postavio, ne mogu da tvrdim nešto, jer se i ona tako postavila. Nisam očekivao da će sve ovo da je toliko isprovocira, ali šta sad. Neću da pričam šta se sve izdešavalo napolju, nevezano za raskid, nego ovako. Ima ta rečenica kad sam rekao skroz na sroz, tako sam se i postavio, ali emocije su tu, ali me prolaze. Ne verujem da bi to bilo skoro. Zanimalo me koliko ostaje, jer takve stvari meni mora da kaže - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'