AKTUELNO

Ne propustite 22. epizodu serije koja je osvojila sve generacije.

Nova, 22. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink i ove subote. Naši junaci susrešće se sa novim izazovima – Nevena će morati da se izbori na novonastalom situacijom u odnosu sa Stevanom, Ljudmila sklapa novo prijateljstvo, a Ružica se uprkos raskidu sa Žankom vraća u Beograd.

Posle dužeg vremena, Nevena poziva Stevana na kafu – ovog puta samo prijateljski.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz razgovor sa njim saznaje da sedobro snašao u velegradu bez očeve pomoći, da je pronašao stan, a li i jošmnogo toga o njegovom novom životu u Beogradu. Jedno od tih saznanja će je šokirati i neprijatno iznenaditi.

Kakav je ovaj samostalni život? – pitala ga je Nevena.
Našao sam gajbu. Ovaj, nije skupo, tamo sam sa devojom – rekao je Stevan, što je potpuno zateklo Nevenu nespremnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom priprema za studentsku predstavu, naivno i nesmotreno, Ljudmila se zbližava sa jednim od kolega s fakulteta. Tokom probe, Jablan dolazi i zatiče ih u nezgodnoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

U želji da se svidobro slažu, Ljudmila poziva svoje nove prijatelje u stan, a Jablan se svimsilama trudi da ignoriše sve to. Iako su do sada uspevali da reše sve probleme, Ljudmilino novo prijateljstvo može ozbiljno ugroziti njenu vezu sa Jablanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Žanko odlučio da ostane u Americi, Ružici se srušio svet. Zahvaljujući drugaricama i majci, ona uspeva da se suoči sa problemom i prizna to svima, shvatajući da je jedini ispravan put oporavka povratak u Beograd i na fakultet. Ipak, to neće ići tako lako kao što je zamislila jer su emocije izgleda jače nego razum.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Sonjin poziv, utučena Ružica pristaje da izađe u provod i tako proba da zaboravi na Žanka bar na jedno veče.

Mnogo ti hvala, toliko mi je ovo trebalo – govori joj Ružica.
Pa naravno da ti je trebalo, zato sam ti rekla da me zoveš – rekla joj je Sonja.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Ružičin izlazak se neće dobro završiti. U pola noći na vrata Neveninog, Ljudmilinog i Marininog stana zvoni policija, koja je dovela Ružicu.

Dobro veče, šta se desilo? – pitala je Nevena, koja je otvorila vrata.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Ružica zbog Žanka zapala u ozbiljan problem, da li je Ljudmilinoj i Jablanovoj vezi došao kraj i kako će se Nevena izboriti sa saznanjem da Stevan ima novu devojku, saznaćete u 22. epizodi serije “Preživeti Beograd” večeras na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'