AKTUELNO

Bilo je burno na imanju.

Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su da se svađaju tokom ovog popodneva, a tom prilikom sasuli su jedno drugom u lice sve ono što imaju. Glavni razlog njihovih svađa bilo je Markovo druženje sa Jelenom Pešić u periodu pre nego što je Luna ušla u "Zadrugu".

Foto: TV Pink Printscreen

Tada Luna i Marko nisu bili u vezi, a nakon što je Đoganijeva ušla u najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima "Zadruga" Miljković i Luna su se pomirili. Inače, sinoć je prikazan i snimak odnosa Jelene Pešić i Marka Miljkovića, što je kod Lune izazvalo burne reakcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Radiš neke stvari koje mi se ne sviđaju. Nisam prešao granicu, ali tvoj mozak je previše... Ti previše preuveličavaš neke stvari. Ja svoju granicu nisam prešao, ali ja znam kakva si ti. Ti si videla neki novinski natpis i to je to. Lepo sam ti rekao da ću se družiti najnormalnije sa ženskim osobama - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne možeš da se boriš za mene, zašto ne možeš da budeš onaj Marko koji je bio napolju da se boriš za mene? Ja sam došla da se borim. Jesi gledao klipove sinoć? Trebao si o tome da razmišljaš kako se ja osećam. Ja nisam bez razloga bila ljuta i besna i nisam bez razloga ušla ovde. Kako možeš da pomisliš da sam ti se svetila? Ja sam došla da budem pored tebe. Ti si znao da ću ja tebe da čekam napolju - izjavila je Luna.
Na testu si, nemoj da se zaj*bavaš sa tim stvarima, jer radiš neke stvari koje mi smetaju - dodao je Miljković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'