AKTUELNO

Pevačica se znatno promenila.

Najgledaniji rijaliti u regionu proslavio je mnoge pevače i pevačice koji su bili na početku svojih karijera, ali neki nisu uspeli da iskoriste slavu koju su dobili boravkom na "Farmi".

Ipak, iako se povukla iz javnosti posle boravka na imanju u Lisoviću, zgodna Crnogorka ne želi da ostane u zapećku.

Marija Mijanović, učesnica sedme sezone "Farme", ušla je u ovaj rijaliti kao deo grupe Fanki Dži, zajedno sa Gagijem Đoganijem, i odmah je ostavila veliki utisak na sve gledoce ovog šoua, a posebno na muške farmere koji su se obradovali što će sa njom spavati u istoj sobi.

Ona se tamo prvo zbližila sa Majom Milošević, Filipom Đukićem i Milanom Đorđevićem Crnim, s kojima je provodila mnogo vremena, a onda je prema Crnom počela da gaji nešto više.

Marija nije izdržala da finala ovog šoua, ali kada se pred samo finale vratila u Lisović, ponovo je pokrenuta priča sa Crnim, koja je ostala nedovršena i koja se nije nastavila van rijalitija.

Po izlasku sa farme, pevačica je napustila grupu i otpočela solo karijeru.

Marija je trenutno u vezi sa izvesnim Stefanom, o kojem ne želi da otkriva ništa više osim da je muzičar i da je srećno zaljubljena. Kako on živi u Beču, Marija je stalno na relaciji Beograd - Beč.

Ipak, iako vredno radi na vezi i karijeri, reklo bi se da je vitka i izazovna pevačica prestala da vodi brigu o fizičkom izgledu, verovtano zbog brzog načina života.

Na najnovijoj fotografiji koju je objavila na Instagramu vidi se da je malo punija u licu, a i ruke joj nisu više onako mrševe kao dok smo je gledali na malim ekranima.

Da li će uspeti da skine nekoliko kilograma viška pre nego što objavi pesmu, kao što je najavila, ostaje da vidimo.

Autor: V. T.

#Farma

#Farma 7

#Marija Mijanović

#pevačica

#rijaliti

'