AKTUELNO

Emina Jahović pre nekoliko dana doputovala je u Srbiju kako bi se kod renominarnog estetskog hirurga ponovo podmladila.

Sve je odrađeno u strogoj tajnosti, u jednoj privatnoj klinici, gde se pevačica podvrgla raznim tretmanima, kao i botoksu.

- Ona se preko svojih poslovnih saradnika i prijatelja u najstrožoj tajnosti raspitivala o procedurama, ali i o pouzdanim klinikama u Beogradu, kao i o doktorima, a zatim i zakazala intervenciju. Procedura je trajala oko petnaest minuta, a intervencije nisu bile ni bolne. U pitanju su neinvazivni tretmani koji isključuju upotrebu noža, anestezije, a nema ni potrebe za oporavkom nakon intervencije. Nakon što se malim iglicama ubrizga koktel vitamina i hijaluronske kiseline u lice, žena momentalno izgleda lepše, svežije i podmlađenije - ispričao je izvor blizak pevačici.

Foto: Instagram.com/yaemina

Doktor koji je radio na Ermininom podmlađivanju nije želeo da govori o tome, samo je potvrdio da je pevačica njegova nova "muza".

- Imajte razumevanja da ja ne mogu, ukoliko mi klijent lično ne da saglasnost, da govorim o tome šta sam radio i šta ću raditi. Emina jeste bila kod mene, i ako Bog da, tek će dolaziti, jer sa njom imamo plan na duže staze - bilo je sve što je mogao da kaže doktor.

Autor: D.T.

#Emina Jahović

'