AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek.

Zadrugari ove večeri nominuju i moraju da izaberu između Lune Đogani i Marka Miljkovića, a onda će svoj glas dati i publika koja će proglasiti drugog nominovanog. Sledeća na redu da da svoj glas bila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljude najviše boli istina, i pticama je bilo jasno da će Luna da uđe u rijaliti. Gagijev i Markov odnos je bio bolestan od početka, Gagi nije znao zbog čega su raskinuli. Luna nam je rekla da su raskinuli za Novu godinu, a Marko i Gagi su non-stop bili zajedno. Gagi mi je rekao da nema potrebu da pita šta se desilo sa njima. Samim tim je priča dogovorena, Jelena Pešić je bila deo igre, a u toj igri Marko se zaljubio, vidi se obostrana emocija. Za mene je ponižavanje da devojka trči za momkom u rijaliti, da ga razdvaja od devojke - rekla je Miljana.
Ti si trčala za momkom, čistila si četkom za WC šolju cipele Zoli, ima klip, tako se poštuje momak - dobacio je Luna.
Marko je rekao da mu ne pada na pamet da se miri s Lunom. Tri meseca se nisu videli. Ušao je kao slobodan, Slobodan Miljković - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba Miljković za tebe - dobacio je Marko.
On je sa Jelenom bio veseo, 14. februara je zbog fanova plakao tamo kod kapije, znao je da će to da se snima. To su svi videli, jedino fanatici, zaluđenici navijaju za ovu ljubav koja nije iskrena. Luna je iskrena, želi da bude voljena, ali njega ne voli koliko je volela Slobu. Sa Markom se smuvala da bi se osvetila. Mislim da je Sloba najveća, neprežaljenja ljubav Lunina, Marko je samo, kako se kaže, klin se klinom izbija. Non-stop razmišlja o njemu. Marko je uopšte ne voli, samo je koristi, u prvoj sezoni je bio 13 prase, u drugoj je osvojio auto, trebalo je mercedesa da osvoji jer su mercedesi za đilkoše. Gošću ostavljam, a đilkoša šaljem u izolaciju - navela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'