AKTUELNO

Otkrila neke stvari koje do sada nismo znali!

Sinoć je u Beloj kući organizovana "Igra istine", a kao i obično, za to vreme došlo je do nekoliko svađa za crnim stolom. Jedna od svađa bila je i između Jelene Pešić i Milice Kemez. Pozvali smo Jeleninu drugaricu Tanu kako bi prokomentarisala dešavanja u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Verujem da će se njih dve pomiriti. Ne vidim to kao prekid prijateljstva već kao trenutnu razmiricu. Različite su kao osobe i prirodno je da dođe do rasprava, ali sam sigurna da će njih dve to rešiti - rekla je Tana o svađi Jelene i Milice.

Kemezova je sinoć izjavila kako je Pešićeva uvek tamo gde ima para i pića i da su njena druženja iz koristi, a Jelenina drugarica tvrdi da to nije istina:

Jelena je i u Zadruzi i van nje jako velikodušna. Spremna je da podeli apsolutno sve sa bilo kim. Tvrdim da u njoj ne postoji gram koristoljublja kad su drugarstva u pitanju - ističe Tana.

Zanimalo nas je i šta Tana misli o vezi Lune i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Čini mi se da je bolja i kvalitetnija nego u prošloj sezoni. Kao da je Luna sazrela. Vidi se da je emocija jaka između njih i nadam se da će uspeti da očuvaju vezu i u narednim godinama. Smatram da su za njihovu vezu kobni ostrašćeni fanovi, tačnije njihov uticaj na Lunu - iskrena je bila drugarica Jelene Pešić i istakla je da se Jelena ne svađa kada je u vezi:
Jelena apsolutno nije osoba koja brzo plane, naprotiv. Sve konflikte rešava vrlo smireno i staloženo.

Mnogi fanovi i gledaoci rijalitija "Zadruga" primetili su određene simpatije između Jelene i Marka i povezivali ih, ali Tana tvrdi da Miljković nije Jelenin tip:

Jelena ne bi bila sa muškarcem kao što je Marko. Nije njen tip. A i ja pored nje vidim potpuno drugačijeg muškarca, tako da ne mislim da bi bili dobar par. Jedino vizuelno - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao neko ko Jelenu Pešić jako dobro poznaje, Tana nam je ispričala i kakvo mišljenje ima njena drugarica o Luni Đogani.

Znam da je Jelena uvek imala lepo mišljenje o Luni, sigurna sam da je tako i sada. Pričale smo o njoj pre ulaska. Dok nisu popričale, bilo joj je neprijatno. Uvek je neprijatna situacija kada se pravdamo za nešto za šta nismo krivi. Drago mi je što su se razrešili odnosi i što je Luna uvidela da je između Jece i Marka čisto drugarstvo - rekla je Tana za Pink.rs.

Autor: J.V.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'