AKTUELNO

Žestoko.

Zadrugari, ali i gledaoci, danas biraju najnelojalniju osobu u Beloj kući, a tokom ovog sastanka došlo je do mnogih razotkrivanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče bilo je mnogo nelojalnosti, ali ja ću navesti najstariji primer. Kad mi je moja mrkica (Miljana) dala Afričku šljivu i rekla da je cink. Mi smo od tad u ratu - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao ovde sav crven, kao da je pao s Marsa, ceo dan nije mogao da mu se, znate već šta - navela je Miljana.
Za mene je to Ermina, ona mi je zabola nož u leđa, imam traume od toga. Sad smo izgladili odnose, ali joj se više ne poveravam - rekao je Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana imaju svi pravo da ti kažu da nisi lojalna zbog tvoje brbljivosti. Ja nisam ispala lojalna prema Bori, kao ni on prema meni, stizali su mi klipovi kako je pričao ovo i ono, to je mene zabolelo jer ga poznajem mnogo godina, tako da je Bora najnelojalniji za mene - rekla je Matora.
Ja mrzim drukare, nikad nisam odala ničiju tajnu, samo sam odala svoju tajnu kod Drveta. Prijatelja nikad u životu ne bih izdala, ne bih ni neprijatelja. Ima ovde osoba koje su me vređale, ja o njima sve znam, ali nikada to neću iskoristiti protiv njih. Osećala bih se loše kad bi ih izdala - rekla je Ana.
Kako nisi izdala Kiju kad si spavala sa njenim mužem - dobacila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima jedna tvoja tajna, ti si me zvala da me pričaš... Prema meni je nelojalna ispala Mina, a nabrojaću još i Ivanu, jer je prema Janjušu ispala bezveze - rekla je Koraćeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'