AKTUELNO

Sutra će se navršiti tačno šest meseci otkako je nastradao Dalibor Andonov Gru, jedan od najpopularnijih repera sa ovih prostora.

Osim po brojnim hitovima, Gru je bio poznat i kao zaljubljenik u ekstremne sportove - često je vozio kajt i snoubord, zbog čega su danas su porodica i prijatelji njemu u čast organizovali memorijalni spust na Kopaoniku.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Budući da je reper bio surovi profesionalac u ekstremnim sportovima, te je 10 godina unazad skijao i puštao muziku u jednom klubu na planini, ovo je prva zima bez njega. Njegovi najmiliji priredili su događaj u njegovu čast. Reperova supruga Danica je na ovaj spust došla sa njihovim starijim sinom. Gruova supruga, stariji sin i brojni prijatelj na stazi si bili u majicama s natpisom "Gru je tu", a među njima su bili Igor Lazić Nigor, Bane MVP, kao i proslavljeni košarkaš Miroslav Raduljica i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Memorijalni spust počeo je u podne, kada su se svi okupili u centru Kopaonika, odakle su otišli do Pančićevog vrha i ponovo se spustili u centar, da bi nakon toga na platou napravili žurku gde je muziku puštao Nigor.

Autor: N. V., D. T.

#Dalibor Andonov Gru

'