AKTUELNO

Đogani u šoku!

Luna Đogani i Marko Miljković su se vratili u emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a Gagi Đogani se prepucavao sa Zoricom Marković u tom trenutku.

Nema dogovora, moje dete se ne bi zezalo sa tim stvarima. Nema dogovora, to izbacite iz glave. Čemu to? - odgovorio je Gagi Zorici koja je pomislila da su se Luna i Marko sve dogovorili.
Vidiš da je sakrila od Anabele. Da li smatraš da je Marko momak za Lunu? - odgovorila je Zorica.
Smatram da joj ne šteti, da ne može da je povredi. Ne može - odgovorio je Đogani, a to je zasmetalo Marku Đedoviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je meni dao intervju da je Marko koristi - otkrio je Đedović.
Ja sam rekao to u revoltu - pravdao se Gagi, a Luna je zamerila Đedoviću što je to pomenuo, a zatim se naljutila na Gagija što je pominjao Anabelu:

Foto: TV Pink Printscreen

Izlaprdao si se za sve pare - rekla je Luna svom ocu.
Ti si juče rekla u sve kamere sve - uzvratio je Gagi.
Alo, to je tvoja bivša žena. Da je najgora na svetu, nisi smeo neke stvari da izgovaraš. Treba da je zaštitiš. Ovo nije rijaliti, ovo je nečiji život napolju - nastavila je Đoganijeva.
Luna, šta sam loše rekao za Anabelu? - govorio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se nisi zapitao kako su Luna i Marko raskinuli? - upitao je Milan Gagija.
On je meni preneo pozdrave od Lune, to je meni bio neki znak. Marko mi ne bi rekao ni da sam ga pitao. Pročitao sam čestitku od Anabele, ona nije dobra, trebalo je da pošalje bolju čestitku - odgovorio je Đogani.
Anabela se nikad neće složiti sa njihovom vezom, a to je neki debeli razlog. Luna i Đedović dobro znaju o čemu ja pričam, doći će sve na svoje, a to će izaći na videlo - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka se mene nikad ne bi odrekla, Gagi uopšte ne vodi računa o čemu priča, jako je ružno da se pljuje po njoj, napolju kada je davao neke izjave. On treba da je zaštiti, bili su u braku, imaju nas dve. Tako da smatram da je to pogrešno što radi, ali to je njegovo... Anabela jeste ljuta, to je rekla u čestitki, nikada joj ništa nisam krila u životu, lagala sam je, ima razloga i treba da bude ljuta.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'