AKTUELNO

Ne želi više da joj prašta.

Tara Simov danima unazad strepi da će je Mateja Matijević ostaviti, a razlog tome je što se ova zadrugarka konstantno meša u svađe drugih zadrugara, što Matijeviću smeta.

Tokom večeri njih dvoje su porazgovarali otvoreno o svom odnosu i priznali sve što im leži na srcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se pališ kada tebi neko kaže da se ja ložim na nekoga. Ja ne znam šta ti hoćeš od mene? - upitao je Mateja Taru. Hoću da znam da li me ostavljaš ili ne. Ti mene ne voliš? - upitala ga je ona, ali se odgovor nije čuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Matijević je priznao svojoj devojci da mu smeta njeno ponašanje i da takvu devojku ne želi kraj sebe.

To pljuvanje, ja to ne mogu. Za to se ograđujem da je moja devojka. To mi je baš fuj. Naša svađa sa Janjušem, on čovek ima 35 godina, ja 23. Na televiziji si, to pljuvanje, to meni žensko nije. Ja to nikada neću prihvatiti i to nikada neću nazvati svojom devojkom, to moraš da shvatiš - pričao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači više nismo zajedno? - upitala je Tara.
I da nismo, šta sad? Koliko si ti nezrela. Pakao. Ispadalo je kao da ja hoću tebe da menjam. U ljubavi se uživa, meni je ovo sr*nje. Ja ne mogu više da kažem da sam zaljubljen, svojim ponašanjem si me odljubila od sebe. Ne mogu da kažem da sam zaljubljen u osobu čije ponašanje mi izaziva gađenje - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ja ima da pričam sa osobom koja neće da bude sa mnom. Neka nam je srećno tri meseca - rekla je Tara i poljubila Mateju tri puta u obraz.
Nećemo imati više komunikaciju, jer je ovo prevršilo svaku meru. Ovaj put je stvarno to to, što se mene tiče. Nemoj ni da me gledaš, ni da mi se smeškaš - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'