AKTUELNO

Nije štedeo na rečima!

U ovonedeljnom izdanju "Amidži šoua" gosti voditelja Ognjena Amidžića bili su zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, pevačica Vesna Zmijanac i učesnici "Zadruge" Luna Đogani i Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je iznenadio Lunu Đogani i kada su premijerno otpevali svoj duet "Gram po gram", Savo Perović pridružio se gostima, te progovorio o sukobu sa Markom koji se desio na rođendanskoj žurki pobednice "Zadruge 2".

Nisam ja haos napravio, Marko je, ali nema veze. Ja sam radio svoj posao, ne želim emisiju da pretvorimo u nešto drugo, Marko je pogrešio što se tiče svega toga, nikada nisam ja bio hejter njima, i krivo mi je što Luna nije reagovala, imamo poruke, sve, rekao sam joj kako da se postavi sa njim, da vidi, ako ima nešto, ima, ako ne, ništa, ali dobro. Luna je tu kriva, jer ona je znala, ja sam je pitao za pesme, šta ja sad... Ja podržavam sve što Luna misli da je dobro za nju, sve ostalo, i to blokiranje, ne znam ni ja zašto sam blokiran, ali nema veze, Marko zna - ispričao je Savo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze da se nastavljamo, ovo će verovatno prerasti u svađu, ali neću zbog gostiju, emisije, ima vremena da se svađamo - kratak je bio Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da Savo peva na svakom svom nastupu tu pesmu, ali nije mi pala na pamet baš ta pesma. Savo je generalno napravio pometnju, ne samo meni, nego i Mini i Mensuru, svima nama (smeh). Mislim da treba da nam se pridruži u ''Zadruzi'' - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Nemanja Vujčić

#Amidži Šou

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Savo Perović

'