AKTUELNO

Matijević zauzeo nikad gori stav prema Tari.

Nakon niza turbulentnih svađa i raskida, koji su obeležili vezu učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga", usledio je nikad gori prekid romanse Tare Simov i Mateje Matijevića. Naime, Mateja je priznao da više ne gaji emocije prema Simovoj, zbog čega je ona bila u šoku.

Ovo nije ljubav, nije zaljubljenost, jednostavno mi se ne sviđa tvoje ponašanje. Non-stop neka napetost, volim te kao čoveka, uvek sam tu za tebe, ali nije mi više toliko stalo. Ne uživam u ovoj vezi, ne uživam u ovom odnosu, nisam zaljubljen, je l' to okej? - pitao je Mateja.

Foto: tv

Rekao si šta si imao, šta ima više da se razgovaramo - rekla je Tara.
Bili smo zajedno tri meseca, ne može ovo da se završi sa tri rečenice. Volim te, ali nije mi više stalo do ovog odnosa. Ovo nije ljubav, ljubav je da se uživa, meni ovo nije ljubav. Ne sviđa mi se kako se ponašaš, skačem za tebe, a uglavnom se ne slažem sa tvojim mišljenjima. Sada ću da ti pokažem kako izgleda kada je zauzmem stav. Nećemo se miriti 100%, druži se sa drugima i ja ću, ja se sada osećam slobodno. Naš odnos me je ugušio, ja ne pričam sa pola kuće, to nije u mom fazonu. Imaš li ti nešto da kažeš? - pitao je opet Matijević.

Foto: tv

Nemam komentar - rekla je kratko Simova.
Ne možeš da nemaš komentar. Da li kapiraš da je došao momenat mog pucanja. Ja nemam zlu crtu kao ti, ja imam ego crtu, ti mene ne poštuješ - dodao je Matijević.
Sad su mi jasna poslednja dva s*ksa kako su se završila, dosta tvojih reakcija. Nisi me želeo s*ksualno. Verovatno nisi želeo ranije da mi kažeš, jer sam četiri dana loše - rekla je zadrugarka, a Mateja je priznao da je ovaj stav zauzeo dosta ranije.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'