AKTUELNO

Koraćeva se pravdala da nije imala nameru da prizna sve, jer je Karić negirao.

Četvrtak veče je u Beloj kući rezervisano za emisiju "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare i sa njima se prisetio svih dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju.

Prvi snimak koji je prikazan zadrugarima jeste onaj u kojem Jelena Pešić i Stefan Karić razgovaraju o vezi Ane Korać i ovog zadrugara o kojoj su oboje ćutali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zameram i njoj, a i njemu što nisu rekli, više njoj nego njemu. Trebalo je da kaže. Šta ja treba da se zaletim na njega, jer je on bio sa Anom? - pričao je David.
Jedina rečenica koja mi je zaparala uši je kada je rekao da mi je David prešao preko mnogo čega. Ne postoji to u našoj vezi. Ja ništa loše nisam uradila, jedino što smo se posvađali, a to sam ja rekla u studiju. Meni nije padalo na pamet da ja priznam nešto pošto je on negirao. Da je on rekao da smo se družili, ja bih priznala. Bilo je to jednom, ja Osmana nisam videla - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si tada drugačije iznela, to je mene iznerviralo. Ja znam za jednom, ako je bilo više puta, trebalo je da kaže. Zato sam ja pojeo g*vno, ispao sam majmun jer nisu odmah rekli - rekao je Dragojević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Stefan Karić

'