AKTUELNO

Đoganijeva je sve vreme držala oboren pogled.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 3". Naime, ukućani putem emsije "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević imaju mogućnost da se prisete svih dešavanja koja su obeležila prethodnu nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći snimak koji je prikazan jeste svađa Lune Đogani i Marka Miljkovića zbog ćebenceta koje je Jelena Pešić poklonila Miljkoviću. Nakon puštenog priloga glavni akteri su ih promentarisali.

Marko je za sve u pravu. Za to ljubičasto ćebe ja ne mogu da raspravljam. Ako ja nešto imam i ako se to nekome svidi, zašto da mu ne dam. Da ja ovde imam šta da branim, ja bih branila. Ja ću se distancirati od Marka, kako bi bilo manje svađa i rasprava između njega i Lune, za Marka će uvek biti tu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko mi je zabranio da pričam sa Lunom. Neka Luna sada njemu postavi uslov da se ne druži sa Jelenom - pričala je Miljana.
Oblačiš se totalno drugačije, ti sve radiš namerno. Ona je danas sela pored Marka i rekla mu kako ga gotivi i da će se zauvek družiti, dečko ništa nije prokomentarisao. Gagi je to čuo, ja sam to čula. Zumirajte Jeleninu facu kada razgovara, ona uživa u ovome - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je žao da prestanem da se družim sa Markom, ali vidim da Luni smetaju neke stvari. Meni jeste žao, ja ću za njega uvek biti drugarica, ali samo iz poštovanja prema njemu, ja ću se distanicirati od njega - rekla je Pešićeva.
Mislim da nije ni vreme ni situacija da ti njemu kažeš da ćete biti prijatelji - rekao je Gagi.
To nije prijateljstvo, to je emocija, simpatije. Između (Jelene i Marka) njih postoje simpatije. Pravdaju se da su prijatelji. Ona ne može da se odvoji od njega. Ona sve ovo trpi jer joj prija. Gagi je danas rekao da Luna ponovo pravi grešku iz "Zadruge 2" - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti prilaziš Marku da mu kažeš da vidiš da se on ne oseća dobro, ne možeš ti to da kažeš, jer Luna sedi pored njega. Njoj je neprijatno. Ako ti osetiš da to Luni smeta, ti treba da se skloniš - rekao je Đogani.
Postoji problem između Lune i mene, njoj smeta to što se mi družimo. Mogla je mirno da mi to kaže. Dozvolila je da ta priča ode predaleko. Najbolje je da se raziđemo Jelena i ja kao drugari. Iz poštovanja prema Luni, znajući kakva je, ima ona tu crtu u sebi. Luna nema na šta da bude ljubomorna - rekao je Miljković, dok je Luna sve vreme držala oboren pogled.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Gagi Đogani

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'