AKTUELNO

Sve su joj sasuli u lice!

Sledeći klip koji je pušten u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Jovane Tomić Matore, Baneta Čolaka, Marka Janjuševića Janjuša i Gagija Đoganija. Oni su komentarisali kako je Ermina Pašović fan porodice Đogani. Gagi nije imao lepe reči za svoju dojučerašnju drugaricu, te je istakao da ne može da je skloni od sebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je sramota mojih prijatelja. Prvo da se obratim Banetu, ti si znao ko sam i šta sam, ista ta Matora, znali ste i moju porodicu, dizali ste me u nebesa kao Boga. Bane je upoznat u svaki detalj, moja porodica ga je štitila, ne bi bio ni živ da nije bilo moje porodice. Ako krenem da iznosim prljav veš, neće ti biti dobro, on se sada vadi i pere. Od danas prekidam svaku komunikaciju. Janjuš potpaljuje vratu, ko se primi, primi se, on ide od grupice do grupice. Ne zameram mu ništa, sem što je uzeo moje dete u kontekst. Ja tvoju Krunu ne uzimam u usta. Tebe ne treba da zanima gde je moje dete dok sam ja ovde. Što se tiče Gagija, on ne želi da se ja petljam u ovu situaciju, ja sam upućena. Ništa ne iznosim, niti me interesuje ta tema, nisam sve iznela, ali neću da polemišem. Zabolelo me je što sedi sa Banetom i ogovara mene. Ja se nisam nakačila ni na koga. Bane nema nikakve veze, niti me je on doveo. Gagi je bio izrevoltiran jer nije bio upućen u neke stvari, imam osećaj da sam njegov izduvni ventil. Nema veze, meni nije nikakav problem. Što se tiče toga da sam fan, ja imam svoj život napolju, radim 12 sati dnevno, gledala sam uveče i čula sam se sa njim. Svako od nas je bio podrška ili Kiji ili Luni, cela nacija. Ljudi su se delili, to je činjenica. Ja jesam podržavala Lunu, jer sam smatrala da je zaljubljena. Niti sam vodila fan grupe, nisi sam joj pisala - govorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da si vodila fan grupe, ja se sećam - vikala je Matora.
Ja sam neki status njemu poslala, on je to okačio, to su neki detalji. Nisam samo vodila grupe, niti sam slala poklone, ništa. Zašto znam kada je Luna imala operaciju grudi, ja sam tad rođena, zato sam zapamtila - pravdala se Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si rekla da prelaziš na Kiju - upitao je voditelj Milan Milošević.
To je bilo posle paklene Zadrugovizije, kad mi je Luna sve ono rekla, ja sam bila izrevoltirana - odgovorila je Ermina.
Koliko ih ima, ona mi je najmanje naudila od većine ovde. Za nju se bar zna sve. Meni je Ermina totalno bezopasna. Ja tebe Ermina gotivim - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao sam šta ona radi bez i jednog komentara, kad je sve izgubila... Ja sam došao ovde da zaradim pare - bio je besan Janjuš.
Ne mogu da verujem, nije mi normalno da si toliko upućena u ovu porodicu. Ne osporavam to da si dobra i nesebična. Meni je Gagi to ispričao, ona je na njega vršila pritisak - rekla je Matora.
Gagi nije ogovarao Erminu pre, ali kad su mu došli Luna i Marko sad mu Ermina ne valja - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodila si taksativno navodila šta si kupila Gagiju - naveo je Mića.
Saška, Mića i Marko su me nagovorili da kažem to - pravdala se Ermina.
J*bi se sa Gagijem, p*puši k*rac Gagiju - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prva zamerila Ermini to što je bilo sa mojim tatom na početku. Rekla je da će da ga čuva i da brani. Ušla je ovde i bio je haos, nije mu bila prijatelj. Videli ste moj nastup na Zadrugoviziji prema njoj. Tata je prvi prešao preko toga, pružio joj ruku. Ermina i da je fan i da nije, ovde je besopasna za mene i mog oca. Oni imaju neki odnos koji je smešan, kao muž i žena su, svađaju se, mire se, a ne mogu jedno bez drugog. Mislim da Ermina nema loše namere prema mom tati, bila je tu za njega kao i on za nju, treba da se drže zajedno. Ona ima svoje ispade, treba da prestanu oboje da pričaju ružno jedno o drugom - rekla je Luna.
Veče pre toga sam joj rekao da se ne meša u moju porodicu, dva puta sam je opomenuo. Ne volim da vidim da krade ljude. Priznajem da sam više puta rekao da ne znam kako da se otarasim nje, znate svi šta mi se desilo sa njom ovde. Ona je dosta drčna, nema normalnu konverzaciju da možemo da rešimo problem. Rešili smo ovo pre dva dana, razumeli smo se i mislim da ona to neće ponoviti - naveo je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'