AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima, “Premijera – Vikend specijal”, očekuje vas i ove nedelje od 14:15 časova na TV Pink! Kroz sve aktuelne priče o poznatima će vas ovog puta voditi Ognjen Nestorović.

Foto: Jelena Simonović

Od ove nedelje, za zvezde više ništa nije isto, jer se među zaraženima od korona virusa nalaze i poznate ličnosti. U nedelji za nama, glumac Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson boravili su u Australiji zbog njegovog glumačkog angažmana. Nakon što su osetili malaksalost i povišenu temperaturu, testirali su se i ispostavilo se da su pozitivni na koronavirus. Ubrzo su stigle vesti da su i dva igrača NBA lige pozitivna na ovaj virus, a sve detalje videćete ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu”.

Zbog situacije sa koronavirusom, a u skladu sa odlukom Vlade Srbije o zabrani javnih skupova sa više od sto ljudi, širom Srbije, ali i sveta, su otkazani brojni događaji, nastupi javnih ličnosti, kao i žurke predviđene u prestoničkim klubovima, a sve detalje videćete u nedelju na TV Pink.

Nije tajna da brojne poznate ličnosti imaju vanbračnu decu koju su, pod pritiskom javnosti, priznali ili ne. Ove nedelje u emisiji “Premijera – Vikend specijal” videćete bolnu ispovestu supruge velike folk zvezde o vanbračnom detetu i teškom period kroz koji je njihova porodica prošla.

Ulazak Lune Đogani u “Zadrugu 3” izazavao je brojne polemike, a najintirgantnije od svega bilo je njeno pomirenje sa Markom Miljkovićem. Njih dvoje su nedavno priznali da je do njihovog pomirenja došlo još 14. januara, ali da su njih dvoje rešili da pred Markov ulazak u “Zadrugu 3” raskinu i tokom tog perioda stave ljubav na test. Kako ništa o tome nije rekla svojoj majci Anabeli Atijas, kao ni bliskim prijateljima, Lunu je na rođendan, 8. marta, sačekala čestitka koju je dobila od majke. Ipak, kao i do sada, Anabela je svoju ćerku podržavala u svim odlukama, a ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu” će još jednom stati u Luninu odbranu, što će biti njena prva izjava otkako je njena ćerka ušla u najgledaniji rijaliti po treći put.

Foto: Bojan Vuković, Pink.rs/S. Kuvekalović

U nedelji za nama napustila nas je Milica Ostojić, poznatija kao Mica Trortaljka, pevaćica narodne muzike koja će ostati upamćena po dvosmislenim i kontroverznim tekstovima. Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” posetila je njeno rodno mesto, a kako je izgledao njen život, saznaćete u najgledanijoj emisiji o poznatima.

“Premijera – Vikend specijal” će vam ove nedelje predstaviti i kako je izgledala revolucija spotova i koje su to ličnosti u region pomerile granice, ako i zbog čega su domaće i regionalne zvezde stavljene na stub srama.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Kakve priče gradom kruže i šta se dešava u njenoj karijeri, ali i privatnom životu, otkriće ovonedeljna gošća, popularna pevačica Katarina Grujić.

I ovog puta predstavljamo vam zvezde iz drugog ugla, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 15. marta od 14:15 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Anabela Atijas

#Katarina Grujić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

#voditelj

'