AKTUELNO

Šokirana je ovom odlukom.

Takmičarka za "Mis Univerzuma Hrvatske" je diskvalifikovana, jer je boravila u austrijskom gradu Gracu.

Manekenka Katarina Klarić (20) koja je trebalo da se takmiči na izboru za "Mis Univerzuma Hrvatske 2020", ipak neće učestvovati na takmičenju. Naime, ona je u sredu doputovala iz Graca, zbog čega nije mogla da potpiše izjavu da prethodnih 14 dana nije bila van granica Republike Hrvatske.

- To nije odluka direkcije HRT. Ona nije službeno diskvalifikovana. Trebalo je da potpišu izjavu da u prethodnih 14 dana nisu boravile van Hrvatske - započela je Ivana Delač.

Foto: Instagram.com

- Katarina to nije mogla da potpiše jer je došla iz Graca. Da je potpisala, imala bi kaznenu odgovornost - ispričala je preduzetnica i bivša mis Univerzuma Hrvatske Ivana Delač. Dodala je da su morali da preduzmu mere prevencije, pa će na takmičenju u studiju biti samo žiri i takmičarke.

- Ništa mi nisu rekli oko toga, a znali su da ostajem gore jer tamo živim. Tek juče su mi rekli kad smo imali probe i kad je ispred mene došao taj papir - rekla je Katarina koja još ne može da dođe sebi. Jednako šokirana je i njena porodica. Iz organizacije izbora su joj rekli da se prijavi sledeće godine, ali ona tvrdi da to ne dolazi u obzir.

- Nema šanse, više nikad, nakon što su se ovako poneli, sramota - zaključila je razočarana Katarina.

Autor: M. K.

#Katarina Klarić

'