AKTUELNO

Ova poruka će vas naterati da se dobro zamislite.

Bivša supruga srpskog košarkaša Marka Jarića, Adrijana Lima oglasila se povodom novonastale situacije oko korona kirusa i uputila reči podrške celom svetu.

- U svetu počinje neka ozbiljna kriza u zdravlju, a samim tim i ekonomiji... Brinemo zbog toliko površnih stvari, a zaboravljamo da je zdravlje najvažnije. U ovo teško vreme ne gubimo nadu. Ponizno tražim od vas da meditirate u ljubav, jedinstvo, zdravlje. Zajedno ćemo pobediti - napisala je Lima ispod fotografije sa porukom.

Ubrzo je ispod njene objave usledio komentar njenog fana iz Italije.

- Budite svake sekunde sa onima koje volite. Ja sam Italijanka i svakog dana smo zatvoreni, ne možemo da vidimo dečka /devojku, porodicu i prijatelje. I to će biti sve do 3. aprila (minumum ...). Teško je kod kuće jer ne izlazimo, ali je još gore u našim bolnicama... Molim vas, ne potcenjujte problem kao što smo mi to činili na početku ... prevencija je ključna... Uzmite Kinu i Italiju za primere i nemojte pravite iste greške. Pričam svim srcem - napisala je ispod objave, na šta joj je manekenka uzvratila emotikonima srca i napisala:

- Šaljem ljubav i snagu za tebe, tvoje prijatelje i porodicu. Zapamtite da niste sami.

Autor: M. K.

#Adriana Lima

'