AKTUELNO

Glasovi publike razlikuju se od glasova zadrugara.

Veliki šef poslao je ukućanima pismo ovog popodneva, a bilo je potrebno da odaberu najglupljeg stanara Bele kuće među njima. Osim zadrugara, priliku da glasaju imali su i milionski gledaoci TV Pink širom regiona.

Foto: Pink.rs

Publika je za vreme sastanka glasala putem zvačine Fejsbuk stranice - rijaliti programa "Zadruga". A kada je sastanak završen, došlo je do preseka glasova.

Odlukom vaših glasova treće mesto zauzeo je Lazar Čolić Zola. Ovom ukućaninu cimeri su tokom sastanka najviše zamerali odnos sa Miljanom Kulić. Publika je drugo mesto odlučila da udeli Luni Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka je nedavno ušla po treći put u "Zadrugu" gde od 6. septembra 2019. godine boravi njen otac Gagi Đogani. U kući je Marko Miljković sa kojim je Luna obnovila svoju vezu nakon što je ušla na imanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na tronu, odlukom vaših glasova putem Fesjbuka, našla se Jelena Pešić. Publika je ovu zadrugarku proglasila najglupljom, a ona je trenutno jedan od članova ljubavnog trougla sa Lunom i Markom. Zadrugari su ubeđeni da između Marka i Jelene postoji nešto više od prijateljstva, što i te kako nervira njegovu devojku Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'