AKTUELNO

Članica žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja ugostila je učesnike "Pinkovih zvezda" na snimanju svog novog muzičkog spota.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigao njen novi studijski album "Od milion jedan" koji je objavljen pod okriljem najveće izdavačke kuće "City Records", folk diva Dragana Mirković rešila je da svoje mnogobrojne fanove obraduje još jednim muzičkim spotom.

Foto: Printscreen

Članica žirija "Pinkovih zvezda" snimila je spot za pesmu bržeg ritma, "Samo mi je dobro", a ovaj video-snimak u velikoj meri razlikovaće se od ostalih budući da je Dragana na snimanje pozvala i mlade talente iz najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

Foto: Printscreen

Rame uz rame sa Draganom Mirković našle su se "Pinkove zvezde" koje svake subote prati milionski auditorijum Pink televizije, a svi fanovi muzičke zvezde moći će u spotu za pesmu "Samo mi je dobro" da vide Indiru Berišu, Adama Labunskog, Aleksu Rabrenovića i mnoge druge.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Osim u PFI studijskom kompleksu u Šimanovcima, Dragana je kadrove za svoj novi spot snimila i na Alpima, na kojima je nedavno boravila, a premijera njenog novog video-ostvarenja zakazana je za sutra na njenom zvaničnom Jutjub kanalu.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ukoliko još niste imali priliku da poslušate ovaj Draganin hit, pogledajte premijerno izvođenje ove pesme u emisiji "Amidži šou".

D. T.

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

#pevačica

#spot

'