AKTUELNO

Napeto je bilo na potečku pretresa.

Voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje" prvo je podigao Anabelu Atijas. Ulazak ove ukućanke obeležio je proteklu nedelju, ali i žestoka svađa koju je Anabela imala sa Gagijem Đoganijem, bivšim suprugom, kao i sa Markom Miljkovićem koji je dečko njihove ćerke Lune.

Foto: TV Pink Printscreen

Štipao si je i udarao ispod pokrivača, samo se praviš lud. Oko ove priče vezano za taj... - rekla je Anabela.
Ja ću da ti upadam u reč, ali neću da se svađam sa tobom. Šutnula si me ovde! Na mojim leđima je izašla iz Zadruge 2 - rekao je Marko.
Pa šutnuću te još 77 puta, budeš li me nazvao g*ventom. Ti je dve godine uništavaš! - nastavila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve i da Luna nema nikakav problem, dečko njegovih godina bi trebalo da kaže svojoj voljenoj: "Ljubavi moja došla si ovde kao velika zvezda, imaš sestre napolju, imaš majku, nećemo da radimo te stvari...", radi se o čoveku kom smeta kratak šorts, a onda dođe opšti sa mojom ćerkom. Kada ste raskinuli, ja sam bila ta koja ju je tešila danima, raspadnutu, nije joj se nijednom javio, bio po Kopaoniku, da bi odlučio da 14. januara ili kad god, maniuplator nastupa, izlazi iz svog brloga i stavlja šapu na svoj plen. Mali Gagi - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem kod tebe su tebi svi muškarci isti, i na tome moraš da poradiš. I Andrej ti ne valja. Ja sve znam, ali neću da iznosim. Andrej je isti kao Gagi i ja - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej je savršen! Mi smo sva svoja sr*nja priznali, što bi rekao jedan zadrugar (Sloba Radanović). To je za pohvalu, čovek je izašao u javnost i sve priznao, priznao da je imao poroke. Ti živiš od fanova i ubeđeuješ ih da si neki lik iz turske serije. Napravila sam grešku što sam te podražala za rođendan. Gagi i ja smo se zajedno složili da Luni ne treba taj manipulator - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga

'