AKTUELNO

Svi smo priskočili u pomoć, neko sa šerpama punim vode, neko sa jaknama, kako bismo ugasili plamen, ispričala je igračica.

Većinu praznika profesionalna igračica, Jelena Krunić provodi radno, ali priznaje da ima i te kako ima vremena za porodicu. Ove godine za Božić neće biti sa svojima ali iz drugog razloga.

- Zbog zdravstvenog stanja sam ostala kod najbolje drugarice Andrijane i njene porodice, ali čim mi se ukaže prva prilika otputovaću za Čačak kod svojih koji mi jako nedostaju- kaže Jelena.

Od običaja koje njeni roditelji praktikuju, u sećanju joj je ostalo da je kao mala najviše volela da po slamarici traži slatkiše.

- Pre večere mi klinci glumimo piliće ispod stola tražeći skrivene darove – rekla je Krunićka.

Na izgled opasna, ali u suštini emotivna, Jelena kaže da voli da poklanja pažnju i poklone i to uglavnom kada se tome niko ne nada.

- Zapamtim iz razgovora tu neku želju i onda obradujem one koji mi najviše znače u životu, majku, oca, drugaricu, prijatelje, momke.

Kako joj se u životu često dešavaju neobične stvari, koji i idu uz njen karakter, ispričala nam je jednu anegdotu.

- Bila sam kod najbolje drugarice za Božić pre par godina i kako je običaj da se pali Badnjak, mama moje drugarice je želela da Badnjak zapalimo u kući pa smo se dogovorile da to bude nasred doma – rekla je Jelena kroz smeh i dodala da se sve otelo kontroli.

- Badnjak je malo više planuo nego što je trebalo i zamalo zapalio nameštaj. Svi smo priskočili u pomoć, neko sa šerpama punim vode, neko sa jaknama, kako bismo plamen ugasili. Naravno, posle toga smo se smejali i celo veče je proteklo u pozitivnoj atmosferi – ispričala je ona.

Od 2016. godine očekuje da bude burna, ali sa manje skandala i nerviranja.

- I ko zna, možda se upravo u ovoj godini oprobam i kao roditelj – priznala je Jelena za Pink.rs.

Autor: D. Jovanović

'