AKTUELNO

Pevačica već danima ne može da veruje koliko su Gagi i Marko uticali na Lunu.

U toku sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Anabele Atijas i Marka Miljkovića.

"Zašto Anabelu gledaš kao neprijatelja, kada je čula od Lune svakojake stvari o tebi, logično je da ima loše mišljenje o sebi?" - glasilo je pitanje koje je upućeno Marku Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne gledam Anabelu kao neprijatelja, imam poštovanje prema njoj, ali ona ga polako gubi. Svoju ćerku je dovodila do nervnog sloma, pravila scene... Samo sam donosio činjenice i scene na njeno lupetaranje. Ne gledam je kao neprijatelja, ali gubi poštovanje - rekao je Marko.
Šta pričaš ti, starleto, hosteso? Čime ti imaš da se pohvališ u životu? - pitala je Atijasova.

Svađa za crnim stolom se nastavila, a Miljković je na kraju rekao Anabeli da svaki dan od ćerke uzima 200, 300 evra. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nakon ovoga svađa se nastavila, a sve zbog novca koji je Anabela pozajmila od svog supruga Andreja kako bi Luni kupila stan pre izlaska iz Zadruge 2.

J*bem li te u usta ta! To su moje pare koje sam ja njoj dala! Sve što radim, radim pošteno! Mi smo pozajmili 40,000 evra od mog bivšeg, budućeg supruga, koji je najbolji za mene. Sve sam joj dala! To su moje pare! Mi smo bili u kući bez dinara, jer je bilo kod Lune u stanu, svaki dinar sam joj dala! - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je nastavio da provocira Anabelu, te je Atijasova uzela flašu i bacila u pravcu Miljkovića, te su zadrugari uspeli da spreče Luninu majku kako ne bi napravila veći problem. Njihove svađe i okršaji trajali su do kasno u noć.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimcima koji se nalaze u nastavku.

Nakon svega, Anabela je došla u sukob i sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem koji ju je gađao flašom nakon čega je ona njega polila vodom. Zbog svega toga, Anabela i Gagi su kažnjeni nedeljnim honorarom.

Autor: J.V.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'