AKTUELNO

Sve priznala se za crnim stolom.

Iza Lune Đogani je teška noć. Nakon svađe njene majke Anabele sa njenim ocem Gagijem i dečkom Markom, Luna nije mogla da ostane mirna. Isprovocirana jednim pitanjem Luna je priznala da je Gagiju zamerila što je pozdravio Kiju Kockar.

Plakala sam napolju dva dana zato što je moj otac pozdravio Kiju Kockar. Nisam htela da kažem, da ne bih pominjala tu ženu, to je ružno, meni Kija Kockar uništava moj život, šalje fanove da mi saboratiraju nastupe! Marko je iskulirao Kiju, a ti si je pozdravio. Pričao si o njoj kao da je boginja, da li znaš koliko je mene to bolelo? Nisam htela to da ti zamerim. Ta žena meni napolju zagorčava život. Dva meseca nisam ništa radila, jer su slali fanove na nastupe da me sabotiraju. On mi je pozajmljivao pare, jer nisam imala ništa da jedem, zarađivala sam 200, 300 evra, Baka Prase mi nije ništa uplatio za reklamu. Moji nastupi su propali, dva meseca sam sedela kod kuće, nisam ništa radila, zbog Kristine Kockar. Bila sam sa njenim mužem, ali njih dvoje rade, on je najbolji čovek na svetu! Imam dokaze za to, gde piše ljudima da me maltreriju, da sam ja to zaslužila. Ja jesam rasturila njen brak, ali nisam nikog ubila. Šta je sa Draganom? Da li ste nju osduili kao mene? jedino je Milan Milošević postavio pitanje kako treba, samo zato što se Luna Đogani smuvala, ona je najveća ljubavnica na svetu! Zato sam zamerila svom ocu, nije prirodno da ti nju pozdravljaš! Ona je namazana svim bojama, ti si se oduševio sa njom, Marko je propao u zemlju - zaurlala je Luna kroz suze.

Kako je sve izgledalo, podledajte u nastavku.

Nakon burne večeri i emisije "Pitanja gledalaca", Marko i Gagi ubeđivali su Lunu da je najpametnije da napusti "Zadrugu".

Ti si mi pomogao, sigurna sam u svoju odluku. Svojim hladnokrvnim ponašanjem, ali nema veze, ne ljutim se - rekla je Luna Marku.
Ova ženturača, tvoja majka, radi neke stvari pokvareno i podmuklo. Nemoj mene da petljaš, ti i ja nemamo nikakav problem, ali kada mi ta žena pominje porodicu, naravno da ću... Rekao sam ti da ideš, ako hoćeš da spasiš svoju porodicu - odgovorio je Miljković.

Detaljnije o ovome pogledajte u video snimcima koji se nalaze u nastavku.

Gagi Đogani izneo je jasan stav o tome da njegova ćerka Luna treba da izađe iz rijalitija.

Moraš da poslušaš mene kao tvog oca, koji je doneo odluku da izađeš napolje. Muka mi je više od tvog plakanja više, ti praviš mene budalom. Znam da ti je teško, znam da ti se ne ide, ali ti moraš da ideš - urlao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

Nakon što je Luna odlučila da napusti imanje u Šimanovcima, pokušala je da se rastane u miru od svog dečka.

Luna je zatim probala da razvali kapiju Zadruge, a u tome joj je pomagao otac, a nakon što nisu uspeli da otvore kapiju, Luna je porazgovarala sa Drvetom mudrosti.

Dok se u dvorštu Bele kuće odvijala prava drama, Marko Miljković je spavao u izolaciji. To je dodatno potreslo Lunu Đogani koja se osamila i zaspala sama u pabu.

Legao da spava čovek, ja da nisam došla u izolaciju, on bi legao da spava... E to me boli, ja mogu da odem kući, nikakav problem, uzmem Ćeru, otputujem negde, ali mene boli to što sam zbog tog čoveka ovde došla, a od njega ne vidim ništa. To me boli, nikada nisam imala nekog ko će da se bori za mene, uvek sam to ja radila - kukala je Luna.

Autor: J.V.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'