AKTUELNO

Besna kao ris!

Bivša zadrugarka i partnerka Jovane Tomić Matore, Sanja Stanković odlučila je da progovori o trenutno najturbulentnijoj temi u Beloj kući. Od ulaska Anabele Atijas mnoge tvrdnje i priče izašle su na videlo kada je njen odnos sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ono što je Sanju dodatno poremetilo jeste Jovanina komunikacija sa Anabelom i Lunom Đogani, sa kojima je prethodne dve godine u lošim odnosima, da je čak i tokom finala došlo do žestokih reči između njih. Podsetimo i to da se dugo polemisalo oko ljubavne afere Anabeline ćerke i Jovane i njihovom famoznom poljupcu koji se desio na jednom prestoničkom splavu.

Foto: Pink.rs

Upitali smo Sanju da nam prokomentariše kako gleda na to što su Anabela, Luna i Matora postale i više nego prisne u njihovoj komunikaciji. Sanja nije krila da joj se ne sviđa to što vidi, a žestoke reči na račun Gagijeve bivše supruge nisu izostale.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Nema potrebe da komentarišem manipulatora (Anabelu). Ne razumem Jovanu kako nekima oprašta, a nekima koji joj ništa nisu uradili ne oprašta. Pritom mi je odvratno da se neko kune u dete i laže. Ne smeta mi što ima normalnu komunikaciju, to je normalno u zatvorenom prostoru. Ali da se ližeš sa nekim ko... Ma ne želim ništa više ni da komentarišem. Ima 30 godina i treba sama da donosi odluke. Ne mešam se. Neka radi šta želi i kako smatra da treba - izjavila je Sanja.

Autor: O. B.

#Sanja Stanković

'