AKTUELNO

Publika u Srbiji i regionu će od večeras svakog radnog dana od 21:30 časova na TV Pink pratiti jednu od trenutno najpopularnijih turskih serija “Dete”.

Ova visokobudžetna turska telenovela snimana je tokom 2019. i 2020. godine, a za kratko vreme stekla je veliku popularnost. Radnja serije “Dete” vrti se oko Akče Jilmaz, devojke čija se majka bavila prostitucijom, što ju je obeležilo. Kako bi njen sin imao iole bolju budućnost, Akče donosi tešku odluku – da ga da na usvajanje.

Foto: Promo

Sule, snaja bogate prodice Karasu, ga usvaja, daje mu ime Efe i obećava da će mu obezbediti svetlu budućnost. Međutim, stvari se potpuno menjaju kada Sule sazna da je trudna. Tada se situacija komplikuje za njenog usvojenog sina Efea.

Foto: Promo

Sa druge strane, Hasan, biološki otac Akčinog deteta Efea, želi da po svaku cenu povrati sina, ali mu Akčeu tome ne pomaže, jer smatra da će Efe imati bolji život pod okriljem imućne porodice Karasu. Međutim, radnja se komplikuje kada se pojavi sumnja da je Hasan vanbračni sin Asije Karasu, Suline svekrve, što je samo jedna od tajni koja se krije iz kapije velelepnog imanja Karasuovih.

Serija “Dete” je priča o četiri majke koje su zbog svoje dece stavljene na razne testove. Zbog njihovih odluka, najviše trpe njihova deca, a o čemu se radi, saznaćete od večeras na TV Pink.

Foto: Promo

Uloga Asije Karasu dodeljena je iskusnoj glumici Nazan Kesal, koju je publika zavolela kroz lik Fazilet useriji “Ćerke”, dok njenog supruga Rizu Karasua igra Turgaj Kanturk. Akče Jilmaz tumači Merve Čagiran,Hasana Četina Ismail Hačioglu, dok Sule Karasu igra Džejda Ates Toplusoj, koju domaća publika pamti iz serije “Bahar”.

Foto: Promo

Reditelj serije “Dete” je Serkan Birinči, režiser serije “Ljubav na silu”, koja se tokom 2014. godine emitovala na TV Pink. Scenario potpisuju iskusni autori Nazli Sunlu, Jekta Torun i Hilala Jildiz, scenaristi izuzetno popularnog ostvarenja “Dženetine suze”, kao i Zehra Čelenk.

Foto: Promo

Ne propustite neverovatnu porodičnu dramu, priču o ljubavi i neraskidivoj vezi između majke i deteta, u hit turskoj seriji “Dete”, koja upravo počinje na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Serija Dete

#TV Pink

#Turska serija

'