AKTUELNO

Priča Marka Miljkovića na večerašnjem "Pretresu nedelje" o stanu Lune Đogani i tome da želi da ga promeni, kao i Lunina ćutnja, potresle su Anabelu Atijas, koja je počela da plače, a pevačicu su pogodile i Miljkovićeve uvrede.

Voditelj Milan Milošević primetio je da Ivana Šopić nije ostala ravnodušna na Anabeline suze, pa ju je podigao, a ova zadrugarka osudila je Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo su majčine suze najteže, saosećam se... Nas dve dosta razgovaramo, proživaljavam to. Jako mi je teško da se mešam u ovu temu. Gledamo je kako proživaljava svašta, ni manje ni više nego od ćerke, budućeg zeta i bivšeg supruga. Ne bih mogla da ostanem imuna da mi je ovo majka. Ne znam šta bi trebalo da se desi da ja ovako rasplačem svoju majku. Očigledno je da će da se raspadne ta trojka Luna, Marko i Gagi. Nerealno mi je da to opstane. Čudi me što se do sad nije raspalo - rekla je Ivana.
Smatram da svo četvoro treba da budu tu, da razreše to. Podržao sam Anabelin ulazak, sada me je ovo malo potreslo, da su tu Dalila i Dejan, ja bih imao sličnu situaciju. Teško je kada si napolju - ubacio se David.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ja nisam dobro. Nisam zamislila da ću morati u životu da slušam ovakve uvrede od strane nekoga ko tvrdi da voli moje dete. Te Miljkovićke su napisale: "Bolje da mi je mama mrtva, nego da je Anabela". Mojoj mami su napisali: "Rodila si skota". Ta moja mama je poluživa već tri godine, u bolnici je, štiti svoju unuku. Mi najbliži smo je gledali i nismo imali pravo glasa. Sramotno je na šta sam spala... Ne živi mi se, ali imam razloge da živim napolju. Andrej je mojoj Blankici rekao da nikad to ne uradi meni. Luna nema potrebu da me zaštiti, izgubila je kompas. Treba da poradi na svojoj psihi zbog budućeg supruga i te dece koju planiraju - progovorila je Anabela.
Anabela i Gagi sami sebi uskaču u stomak. Niko te ne bi nazivao zlom da se nisi umešala. Jedini ispravni stav je da se ne mešaš - uzvratio je Miljković, dok je Luna sve vreme ćutala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije vas Anabela rastavila, nego to što si je izbacio sa slave, što te je uhvatila da šmrčeš... Šta sam ja uradila? - upitala je Atijasova.
Pa uradila si nešto pogrešno, ne znam, nisam se bavio tobom, ali vidim da si opterećena fanovima - rekao je Miljković, a Anabela je napustila sto.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'