AKTUELNO

Kao i svake srede, u dobro poznatom terminu, zadrugari odgovaraju na pitanja milionskog auditorijuma, koji svakodnevno prati dešavanja u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje i za Gagija Đoganija.

Luna ti se sinoć izvinila, a ti ne prihvataš grubo njeno izvinjenje - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bio grub, bila je u krevetu, hteo sam da je podignem iz kreveta, ona je osula paljbu po svima nama, rekla je da hoće da umre, podsetila me je na Anabeline reči dok smo bili zajedno... "Hoću da umrem, hoću da crknem"... Ja bih voleo da ona bude drugačija - pričao je Gagi, pa rekao Anabeli da ućuti kada je dobacivala.

Ovo je isprovociralo Atijasovu, pa ga je polila vodom.

Neću nikada da prestanem - poručila je Anabela, koja je ponovo krenula na Gagija:

Foto: TV Pink Printscreen

Jado, majka ti se prevrće u grobu, nije te tako vaspitavala da učiš decu protiv majke. Ja ako preživim blizinu ovog čoveka ovde, sve ću da preživim... Narkomančina prokleta - istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je juče đuskala dok joj detetu nije bilo dobro - rekao je Gagi.
Gde si ti bio kad ti je dete od 6 godina bilo bolesno? Ja sam đuskala i kad sam bila pretučena i kad sam bila trudna i krvarila, đuskaću... Ti nemoj da mi pričaš o deci. Uzmi bombonu, ali ono koja ti je spržila mozak. Bio si tri puta u životu tu - uzvratila je Anabela.
Kako možeš da igraš dok ti detetu nije bilo dobro? Ti nisi normalna, izaći ćeš kao luzer - nastavio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde si ti bio 20 godina? Đuskao po 4, 5 dana, jeo 11 eksera... Ti si normalan? Trebalo je Andrej da te pusti da umreš... Diler ti je razbio glavu zbog vaze, a tog dilera si predstavljao kao najboljeg prijatelja koji ti je i dete vozio. Kako se zove? - pričala je Anabela.
Ja neću iznositi informacije o tebi zbog dece, to što si ti poludela, to je tvoj problem. Lola i Dragutinović -

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'