AKTUELNO

Potpuno raskrinkavanje.

Na sledećem snimku prikazan je razgovor pojedinih zadrugarki, a tom prilikom je Jelena Pešić ogovarala Ivu Grgurić, te je istakla da zadrugarka ima dobro telo, ali ništa drugo nema.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je opterećena sa mnom kao i mnoge ovde. Za koga je rekla da je p*čkopaćenik, za Filipa? Ona je p*čkopaćenih i ovaj njen Stefan - rekla je Iva.
To nisam ja rekla nego Ivana - dobacila je Jelena Pešić.
Ja vas molim da ne podj*bavate indirektno i mene i Stefana. Đedoviću, izađi iz b*lje, znam da to voliš, ali izađi - rekao je Filip Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voliš i ti, samo se praviš sutra da se ne sećaš. Znaju ljudi ko si ti, a ti se pereš kroz rijaliti - dobacio je Marko Đedović.
Priznaj više ko si! Zašto devojke jedino Đedovića ne izbacuju iz kupatila kad se kupaju - vikao je Filip.
Ti sa bivšim dečkom imaš pesmu, ja nisam imao pesmu sa bivšim dečkom. Ja pričam činjenice. Jednu nedelju te ne dignu, ti se smuvaš sa Šarićevom ribom. Kriješ hleb od drugara, ne daš im da jedu, bio si super, sad više nisi - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je navikao da bude stalno u b*lji! Mene zanima zašto Jelena ima toliku netrpeljivost prema meni. Dobacila je i danas nešto Anabeli, da je 50:50 posto kriva za to što je dobila. Ona ima mane, samo što nam maže oči. Ja ne ogovaram ove persone. Ja stojim iza svoje greške, a ona to neće reći, ni zašto je dala otkaz, ona je podla, ima poltrone poput Tare i Đedovića. Priznaj da si treća i da nisi dama, ja nisam dama, a ona to stalno potencira - navela je Iva.
Ja to ne bih rekla za Filipa, ne bih bila sa njim. Mi smo pričale o tipovima devojaka. Rekli smo da od Ive muškarci od nje žele vaginu, mislim da drugih kvaliteta nemaš kao žena - navela je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Duže sam ga zadržala nego ti, toliko o toj energiji. On gutljaj alkohola nije popio već mesec dana - dobacila je Grgurićeva.
Ti skupljaš ostatke, neću njega da vređam - rekla je Ivana.
Otišla sam iz firme jer sam dobila ponudu o kojoj ti možeš samo da sanjaš. Nevaspitana si. Ovo je drugi put da komentarišem Ivu na ovu temu. Kada je izjavljivala zašto Stefan nije mogao da ima odnose sa njom, ja sam rekla da nije sve do tela. Sa Ivom nije bio samo onaj ko joj nije prišao - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nikla, iz koje njive si nikla? Jelena ne može da prestane da se šokira. Ona je moje izjave shvatila kao mudre izreke... Iva je tip osobe koji muškarce gleda kao cilj. Mene je majka učila da ja budem nečiji cilj, a tebi je mama govorila da budeš sa matorcem da joj napuniš frižider - rekla je Ivana Šopić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'