AKTUELNO

Ništa neće biti isto.

Kao i svakog petka i večeras su se odigrale "Nominacije". Pre nego što su zadrugari izneli svoje mišljenje o Mioni Jovanović i Jeleni Pešić, voditelj Ognjen Amidžić je obavestio zadrugare da je Mensur Ajdarpašić kažnjen tromesečnim honorarom i direktnom nominacijom zbog nasrtaja na Baneta Čolaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su većinom svojih glasova doneli odluku da je za izbacivanje nominovana Jelena.

Drago mi je da neki ljudi ne menjaju mišljenja, drago mi je što su bili iskreni. Ovi što imaju loše o meni, izvinite što postojim, ali ja stvarno postojim. Hvala na lepim rečima. Volim ja ovo, da čujem taj glas naroda. Biću presrećna ukoliko budem imala veliki podršku - istakla je Jelena.
Ja želim da se izvinim Brendonovim roditeljima zbog neslane šale, što se zadrugara tiče, zadovoljna sam većinom komentara. Mlađa me je razočarao, želim da se zahvalim Mimi, ona zna mnogo o meni - nadovezala se Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon obraćanja ovih zadrugarki, voditelj Ognjen je prozvao četiri takmičara koji su tokom protekle nedelje dobili najmanju podršku publike, a to su bili Stefan Kandić Kendi, Luka Belić, Nataša Radan i Ermina Pašović.

Najmanje glasova dobila je Nataša i ona će se sa Jelenom i Mensurom boriti za opstanak.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'