AKTUELNO

Imala je najmanju podršku publike!

Došlo je vreme da nominovani takmičari vide koliku podršku imaju, a kako je već poznato, onaj ko ima najmanje glasova, napušta velelepno imanje.

Od strane zadrugara nominovana je Jelena Pešić, od strane publike Nataša Radan, a direktnom nominacijom je u izolaciju poslat Mensur Ajdarpašić zbog agresivnog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić obratio se zadrugarima i nominovanim zadrugarima objasnio je pravila igre. Zadrugari su trebali da se izuju, te na znak Velikog šefa loptiće iz velikog lavora prebace u manji, a ko više uspe, taj je proglašen za pobednika.

Pobedu u ovoj igri odnela je Jelena, te su njoj i duplirani glasovi. Nakon što su glasovi duplirani, voditelj Ognjen saopštio je rezultate.

Foto: TV Pink Printscreen

Rezultat je sledeći, u procentima 82%, 17% i 1% glasova publike. Takmičar sa najvećim brojem glasova publike ie Mensur, a Nataša večeras napušta imanje sa 1% glasova publike - izjavio je Ognjen.

Nataša se potom pozdravila sa svim zadrugarima, a onda se uputila ka studiju, gde će obaviti razgovor sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'