AKTUELNO

Grgurićevoj nije bilo svejedno.

Voditelj Milan Milošević je započeo svoj večerašnji "Pretres" sa Ivom Grgurić, te ju je upitao kako funkcioniše njena veza sa Filipom Đukićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos je promenljiv, kao vremenska prognoza, ali je sve pod kontrolom - rekla je Iva.

Voditelj Milan Milošević podsetio je Ivu da je sama priznala da je sa Filipom počelo sve još kad je bila sa Stefanom Karić, a onda je svima otkrio da je Nataši Radan poručila da kontaktira njenog bivšeg dečka Marinka i da joj da te informacije.

Nikog ne lažem, mi smo se gledali kad sam ja nosila crnu haljinu. Ja sam rekla da bih izabrala Stefana između njega i prvog mesta. Mogu da kažem da je to bila sprdnja, samo osobe do kojih mi je stalo će znati šta je istina. Mogu da govorim šta hoću, to je moje pravo i ne moram da se pravdam nikome, samo osobi do koje mi je stalo, a to je Filip. Rekla sam Drvetu da nakon veze sa Stefanom ostanem sama, ali se desila emocija koja je nadjačala moj plan, srce je preovladalo nad razumom. Što se tiče izolacije, možda sam pričala sa Nikšom, to je bilo odavno, nisam osećala nikakve emocije prema Stefanu, čak sam tad komentarisala Filipa. Nisam lagala kod Drveta nego mi je bio plan da ostanem sama. Filip je u hotelu mogao videti moju reakciju, to je video i Mlađa i govorio nam da priznamo emocije. To su bili pogledi, ja sam potiskivala emocije. Ja njemu prebacujem jer je on tada otišao sa Natašom. Spavao je ispred hotelske sobe. Nakon toga je otišao sa Natašom, to me je remetilo. Vrlo sam iskrena, osetila sam jake emocije prema Filipu, on se promenio, totalno je druga osoba kad uđe u vezu, to je dokazao, zato sam i ušla u vezu sa njim, ne zbog rijalitija, ja nemam nikakve koristi - pričala je Iva, a onda otkrila šta je poručila Nataši Radan:

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno nisam to rekla. To je ona rekla da će ona porukom u čestitki Nini, rekla sam je da proveri da li je sve u redu, da se čuje sa Barbarom. Nisam mislila na Marinka, niti je izgovoreno njegov ime, nisam ga ni spomenula. Nataša je rekla da će sama poslati to u čestitiki za Ninin rođendan, Nataša voli da spletkari - rekla je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'