AKTUELNO

Iako je košarkašica negirala da su u vezi, njen novi izabranik rešio je da jednom zauvek stavi tačku na spekulacije.

Proslavljena srpska reprezentativka Milica Dabović nedavno se našla u centru medijske pažnje kada je na nju fizički nasrnuo dečko Šime Šiklić Simon.

Foto: Printscreen Twitter

Oko toga se podiglo mnogo prašine, pale su ružne reči i optužbe, a epilog će Milica, Simon, ali i celokupna javnost, dobiti na sudu.

Milica se povukla iz javnosti, a kada je uhvaćena sa izvesnim Vukom, tvrdila je da su samo prijatelji.

Međutim, iako ne želi da se eksponira, Vuk je pristao da odgovori na neka pitanja o emotivnoj vezi sa košarkašicom.

Foto: TvPink Printscreen

Vuk, koji živi u Beču, gde radi u porodičnoj firmi osnovanoj pre pola veka, rešio je da stane na put nagađanjima o njegovom odnosu sa Milicom.

- Milica je predivna i predobra devojka. Naše prijateljstvo se pretvorilo u ljubav. Ona je za mene pre svega devojka koja je imala fantastičnu sportsku karijeru iza sebe, koja je bila kapiten reprezentacije moje zemlje i na to sam bio ponosan i kada smo se poznavali kao drugovi. Odlično funkcionišemo zajedno i prija mi njeno društvo – rekao je Vuk za Telegraf.rs.

Kada se saznalo da je imućan, mnogi su prokomentarisali kako je upravo zbog toga Dabovićeva sa njim, ali to Vuk nije želeo da komentariše.

Foto: Instagram

S druge strane, na to što javnost osuđuje Milicu, uz komentar kako je brzo uplovila u novu vezu, Vuk je imao šta da kaže.

- Što se tiče Milice, čvrsto stojim ispred nje. Prošlost ne želim uopšte da komentarišem, niti se njome bavim. Stare novine se svakako ne čitaju. Volim i podržavam je u njenoj želji da radi sa decom i u svemu vezano za nastavak njene sportske karijere preko njenog košakaškog kampa - rekao nam je Vuk koji je Miličina najveća podrška, što nema problem da istakne.

Autor: Pink.rs

#Milica Dabović

#Šime Šiklić Simon

'