AKTUELNO

Atraktivna plavuša svojim izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Jedno od zaštitnih lica televizije Pink, Dajana Paunović nakon završenog "Novog jutra" uputila se pravo u obližnju apoteku kako bi obavila kupovinu.

Atraktivna voditeljka bila je obučena sva u crnom, a pošto je mini suknja postala njen zaštitni znak, ona nije izostala ni danas, pa su se brojni porlaznici, uglavnom muškog roda okretali za njom!

Foto: Pink.rs

Naime, Dajana je žurila kući kako bi što pre videla svoga sina Dušana, te nije stigla da se presvuče i skine visoke potpetice, pa je prelazak ulice mnogima zaličio kao da hoda po modnoj pisti.

Foto: Pink.rs

Paunovićeva je propisno stala u red ispred apoteke, budući da je ulazak u vanrednom stanju ograničen na po jednu osobu. Za to vreme obavila je nekoliko telefonskih razgovora, a nakon što je ušla u apoteku i obavila kupovimu, uputila se ka svom automobilu, što je oštro oko našeg paparaca zabeležilo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Lepa voditeljka Pinka premestila je kesu, u kojoj se, pretpostavljamo, nalazila garderoba, sa sedišta u gepek, a pre nego što je sela u automobil i uputila se ka svom stanu na Košutnjaku, skinula je masku sa lica i stavila tamne naočare za sunce.

Foto: Pink.rs

Iako već godinama važi za jednu od najlepši, ali i najstilizovanijih žena sa javne scene, Dajana je i ovoga puta iznenadila sve svojim stajlingom, a svi su gledali samo u njene duge noge.

Foto: Pink.rs

Interesantno je da je lepa plavuuša imala masku na kojoj su bili ispisani inicijali njenog imena DP.

Autor: N.P.

#Dajana Paunović

#Paparaco

#apoteka

#koronavirus

'