AKTUELNO

Pogledajte njenu staru foto-uspomenu iz detinjstva!

Pevačica Anabela Atijas sada u "Zadruzi" rešava porodične probleme sa ćerkom Lunom Đogani, ali i neraščišćene račune s bivšim suprugom Gagijem Đoganijem. Devedesetih godina zejdno sa njim u okviru grupe "Funky G" harala domaćom muzičkom scenom i važila je za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica, a posle razvoda i raspada grupe nastavila je solo karijeru.

View this post on Instagram

#zabranjeno 🛇 @makeupdespot 😙

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Život ju je do sada nebrojano mnogo puta stavio pred velika iskušenja i izazove - kao vrlo mlada suočila se s karcinomom koji je uspešno pobedila, izbegla je iz ratom zahvaćenog područja, preživela brojne traumatične periode u životu - fizičko i mentalno zlostavljanje, a uprkos tome što se činilo da je svoju sreću do kraja života našla kraj drugog po redu supruga Andreja Atijasa, kojem je podarila ćerku Blankicu, i od njega se ipak razvela.

Kao mala nije ni slutila s kakvim će se sve problemima suočiti na svom životnom putu, a bila je vedra, nasmejana devojčica koja je sanjala velike snove. Jednu od svojih starih fotografija iz detinjstva svojevremeno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a koliko se promenila u međuvremenu prosudite sami.

View this post on Instagram

Anabela Bukva #3 #years #old 🙊

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Zadruga

<
'