AKTUELNO

Folker otkrio da li se svađa sa Marinom u izolaciji.

Premijerna ekipa posetila je u novu kuću popularnog pevača Darka Lazića u njegovom rodnom Brestaču, u kojoj on sada živi sa svojom izabranicom Marinom Gagić i sinom Aleksejem. U razgovoru sa Nemanjom Vujičićem za emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' Darko je otkrio kako izgleda njegov život u vanrednim okolnostima, ali i kako se slaže sa svojom verenicom.

Foto: Instagram.com

- Mi smo uglavnom kući i poštujemo zakon. Igramo karte i društvene igre, sedimo preko dana u dvorištu i tako. Radovi oko kuće su u toku - kaže na početku razgovora Darko i otkriva kako se oseća nakon operacije smanjenja želuca.

- Oslabio sam 48 kilograma za manje od tri meseca i osećam se nikad bolje, dosta lakše se krećem i noga me manje boli. I meni je bilo teško na početku, a što se tiče Indi, uz nju sam i držim joj palčeve, ona je jaka žena, izboriće se ona sa tim - rekao je folker u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' i otkrio da li dolazi do svađa sa Marinom sada kad su u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi se uvek slažemo stvarno dobro, i niti se svađamo, niti se prepiremo. Uglavnom nađemo zajednički jezik, kao što smo ga otpočetka našli. Ide nam super i ona je stvarno najbolja. Aleksej je mamin sin, on je onako jedno dobro dete i sa njim nikad nije dosadno. Ne smem da kažem zbog čega me žena opominje - kaže Lazić, a u nastavku pogledajte kako izgledaju dnevna soba i trpezarija u kući popularnog folkera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Darko Lazić

<
'